x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend 7 - 8 mai

Horoscop de weekend 7 - 8 mai

07 Mai 2016   •   00:05
Horoscop de weekend 7 - 8 mai

BERBEC

În filmele de acțiune, când oamenii de rând se transformă în super-eroi,  nu își schimbă doar vestimentația, ci și atitudinea, arătându-se curajoși și plini de încredere. Încearcă să faci același lucru, pentru a reuși să rezolvi problemele care te preocupă, fie ca este vorbă de ceva restant la locul de muncă sau de un conflict mocnit cu partenerul. Tot ce trebuie să faci weekend-ul acesta este să fii sincer și curajos. În plus, trebuie să te dedici trup și suflet țelului tău și să renunți să te gândești la ceea ce îți lipsește.

 

TAUR

Când oamenii nu vor să ia o decizie, încep să devină evazivi și încearcă să pună nehotărârea în seama circumstanțelor, zicând: „Voiam să fac acel lucru, dar nu a fost posibil. Situația mi-a cerut să fac altceva...”. Acest final de săptămână nu va fi ușor pentru tine. Va trebui să lupți pentru a obține rezultatul pe care ți-l dorești atât de mult și să le demonstrezi și celor din jur că de această dată ești convins. Este necesară multă determinare și o atitudine aproape eroică.

 

GEMENI

Cât noroc ai vrea să ai la acest sfârșit de săptămână? Din păcate, nu vei avea de ajuns încât să câștigi la loterie, dar îți va fi suficient pentru a te bucura de o întâlnire (sau, poate, o revedere) plăcută și a beneficia de un context norocos, o conjunctură astrală favorabilă. Totul îți merge bine, dar trebuie să găsești modalitatea prin care să beneficiezi de potențialul și de șansele tale. Trebuie să înveți să prioritizezi sarcinile, să schimbi ce nu îți face plăcere. Ești mult mai norocos decât bănuiești!

 

RAC

Anumite persoane contează pe un aer de superioritate și consideră că în acest fel ar putea rezolva orice problemă. Nu e cazul să intri în rândul lor. De fapt, familia și apropiații ar putea să nu aprecieze o asemenea atitudine și să îți ceară să fii mai amabil și mai puțin serios. Evident, regulile trebuie respectate pentru bunul mers al lucrurilor, dar dacă nu te relaxezi nu vei face decât să ții oamenii dragi ție la distanță.

 

LEU

Dacă vrei să rezolvi anumite probleme nu trebuie să te transformi în savant sau într-un mare învățat. Evident, ar fi de ajutor, dar capacitatea de a face un pas în spate și de a privi situația în ansamblu nu necesită un asemenea statut. În acest sfârșit de săptămână, trebuie să scapi de stres și să te detașezi de toate problemele care ți-au dat bătăi de cap în ultima perioadă. Este suficient să te întrebi dacă toate lucrurile trebuie luate într-adevăr în serios și dacă sunt atât de grave cum ai impresia.

 

FECIOARĂ

Ai luat decizia? Ce mai aștepți? Sau de ce analizezi de zeci de ori aceeași idee? Nu spune nimeni că ar trebui să te iei după primul instinct, dar dacă știi ce îți dorești să realizezi, este cazul să începi să depui eforturi în acest sens. Dacă nici la acest final de săptămână nu faci pasul în direcția scopurilor tale, ai putea pierde anumite șanse importante. Mobilizează-te și renunță la această nehotărâre care te-a caracterizat în ultima perioadă.

 

BALANȚĂ

În această săptămână mintea ți-a fost plină de diferite gânduri și idei, importante sau mai puțin importante. Sună ciudat, dar ar trebui să te întrebi ce îți dorești cu adevărat, pentru că s-ar putea să nu ai nevoie de ceea ce vrei (sau crezi că vrei) acum. În alte cuvinte, cât de fericiți putem fi dacă dorințele cele mai puternice ne sunt îndeplinite, dar în realitate niciuna din ele nu reprezintă necesitățile noastre reale?

 

SCORPION

Sună paradoxal, dar poate uneori ar trebui să ne fie frică de o doză prea mare de curaj. De ce? Pentru că ne determină să luăm decizii pripite, implicit greșite. Probabil din cauza unor alegeri nefaste din trecut nu ți-a mers tocmai bine în ultima perioadă. Cu toate acestea, nu este cazul să te plângi și să cazi într-o stare de autocompătimire continuă. Adună-ți forțele. La acest final de săptămână vei ajunge la concluzia că încrederea în propria persoană te va aduce unde vrei.

 

SĂGETĂTOR

Nu îți poți permite să te îndoiești de tine însuți. Ai încredere că faci ceea ce faci din cele mai bune motive, în cel mai bun fel posibil. Dacă există vreo sursă de nesiguranță, confrunt-o și înlătur-o. Fă schimbările de care ai nevoie și renunță la atitudinea negativă și pesimism. Weekend-ul îți rezervă momente plăcute alături de cei dragi, care îți vor fi sursă de inspirație și de energie pozitivă. Profită de aceste zile plăcute!

 

CAPRICORN

Nu e nicio rușine în a arăta că ai anumite slăbiciuni și că ești o persoană sensibilă. Dacă cineva are nevoie de ceva de la tine sau de tine, de ce să nu ai amabilitatea de a răspunde solicitării? Evident, nu trebuie să permiți nimănui să abuzeze de generozitatea ta, dar îți poți manifesta dorința de a ajuta. Weekend-ul acesta vei fi înconjurat de prieteni, care vor fi atrași de bunăvoința ta ca un magnet. Relaxează-te și bucură-te de timpul liber!

 

VĂRSĂTOR

Chiar dacă nu își spun nimic, oamenilor le place să converseze pentru că au impresia că sunt conectați. Din când în când însă, simt și nevoia unui dialog profund, pe o temă personală. Acest final de săptămână te va găsi cu o astfel de atitudine. Vei simți că vrei să exprimi ceva și că persoana căreia i te confesezi să înțeleagă și să răspundă cu aceeași monedă. Probabil vei ajunge să te apropii de cine nu te aștepți.

 

PEȘTI

De la o perioadă, ai renunțat la a pune întrebări. Chiar dacă în mod normal ești foarte curios și contradicțiile îți stârnesc atenția, ai ajuns să accepți situațiile ca atare și să nu te mai gândești prea mult la ele. La acest final de săptămână vei reveni la vechile obiceiuri și vei face tot posibilul să clarifici o veche presupunere. În plus, rezultatele vor fi mai mult decât favorabile și lucrurile se vor întoarce în favoarea ta.

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop de weekend