x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend. Gemenii şi Fecioarele vor să stea în casă, dar nu vor reuşi

Horoscop de weekend. Gemenii şi Fecioarele vor să stea în casă, dar nu vor reuşi

21 Oct 2016   •   19:50
Horoscop de weekend. Gemenii şi Fecioarele vor să stea în casă, dar nu vor reuşi

Berbec

Nu mai ai timp de pierdut. Spune acum ce simţi şi nu mai analiza toate detaliile. Fii sincer şi vorbeşte din suflet, pentru că doar aşa mesajul pe care vrei să îl transmiţi va fi înţeles. Acesta va fi primul pas dintr-o călătorie pe care o vei face cu persoana iubită.

Taur

La fel ca Berbecii, vrei să duci relaţia de prietenie sau de iubire la un nivel mai profund, dar persoana în cauză este indecisă. Nu îţi convine acest lucru şi încerci toate abordările, delicate, subtile sau directe, dar toate dau greş. Cel mai bine este să aştepţi puţin.

Gemeni

Eşti morocănos pentru că nu ai reuşit să te odihneşti. Începi ziua prost, iar planurile de ieşire în oraş cu prietenii va trebui să le amâni dacă nu scapi de starea irascibilă. În plus, nu te vei mai întâlni cu  oportunităţile care pot apărea acum, deci profită de ocazie.

Rac

Spre deosebire de semnele zodiacale de mai sus, tu ai curajul să spui ce simţi fără să îţi faci griji legate de consecinţe. Consideri că este mult mai bine pentru tine să ai conştiinţa împăcată şi să începi săptămâna liniştit.

Leu

Cu cât te laşi mai mult dus de val, cu atât vai fi mai greu să de desprinzi de el. Sentimentele pe care le ai faţă de persoana iubită s-ar putea să fie exagerate şi mult prea intense, şi să pierzi imaginea de ansamblu. Încearcă să fii puţin raţional.

Fecioară

Preferi să stai în casă, ca şi fraţii tăi Gemeni, dar, din păcate, trebuie să ieşi afară şi să fii prezent la evenimentele pe care chiar tu le-ai planificat, sau la cele la care ai promis că vei merge. Vei avea parte de surprize plăcute şi nu vei regreta decizia că ai mers acolo.

Balanţă

Sfârşitul de săptămână îşi oferă ocazia să reflectezi şi să închei anumite capitole din viaţa ta, să te rupi de lucrurile sau oamenii care simt că te dau înapoi. Eşti mai atent la nevoile tale şi îţi dai seama, în sfârşit, că sănătatea ta contează cel mai mult.

Scorpion

Trebuie să fii foarte atent la ce decizii iei acum, pentru că impactul va fi pe termen lung. Intuieşti şi ştii sigur că dorinţele de ieri, vor deveni realizările de mâine şi că nimic nu va sta în calea succesului tău. Cu ambiţie şi perseverenţă, vei reuşi.

Săgetător

Ai obosit să faci pe plac tuturor şi să te ridici mereu la înălţimea aşteptărilor  celorlaţi, în special la serviciu unde şeful tău îţi dă mereu lucruri în plus pentru că poţi să le faci. Încearcă să te axezi pe ceea ce chiar contează şi este mai important pentru tine.

Capricorn

Persoanele apropiate par că sunt foarte lipicioase şi te obligă oarecum să te distanţezi de ei. Nu pentru că eşti insensibil şi rece, dar nu vrei să le asculţi dramele şi cum se plâng de orice lucru. Nu e cazul să faci pe psihologul.

Vărsător

Rezolvă-ţi treburile în linişte şi singur, fără sa te gândeşti prea mult la ce spun alţii. Munca în echipă este, într-adevăr, benefică, mai amuzantă, trece timpul mai uşor, dar de data asta, eşti mai eficient pe cont propriu.

Peşti

Ştii de ce depinde fericirea ta şi ce ai dori să primeşti zilele acestea, dar cei care te iubesc, ar trebui să te cunoască foarte bine, să ştie ce ai nevoie şi să îţi ofere fără să stea prea mult pe gânduri. Cu toate astea, ar trebui să le dai nişte indicii din când în când.

 

Citeşte şi Semnul zodiacal care face legea

HOROSCOP CHINEZESC 2016: Cum va arăta anul MAIMUȚEI pentru fiecare semn din ZODIACUL CHINEZESC?

×