x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop joi, 26 aprilie 2012

Horoscop joi, 26 aprilie 2012

25 Apr 2012   •   21:00
Horoscop joi, 26 aprilie 2012

Luna a ajuns in Rac, unde va sta toata ziua. Aspectele sunt amestecate, semn ca experientele acestei zile sunt traite intens, iar emotiile sunt schimbatoare. Este o zi potrivita pentru a ne conserva pe cat posibil resursele si a derula proiecte incepute deja.

BERBEC
Dincolo de nevoia de izolare si introspectie, foarte prezenta astazi, mai ales dupa pranz, se afla de fapt dorinta de a face o schimbare, fie in familie, fie in casa, fie in modul de abordare a muncii si responsabilitatilor zilnice. Poate vrei sa aduci un suflu nou sau sa te rupi de o conjunctura care nu te mai multumeste.

TAUR
Astazi poate avea loc o serie de discutii care a tot fost amanata timp indelungat. In sfarsit, ajungi la oamenii de care ai nevoie, gasesti sprijinul dorit, astfel ca o problema legata de documente si acte oficiale se rezolva destul de repede. Cu toate acestea, incearca sa fii ceva mai flexibil si sa te adaptezi la eventuale schimbari ale cursului evenimentelor.

GEMENI
Cea mai mare parte din energie este canalizata astazi spre zona financiara, unde ai parte de tot felul de provocari. Contextul astral indica faptul ca nu e momentul sa risti, aruncandu-te in proiecte despre care nu stii nimic, ci e mai bine sa fii precaut, sa-ti conservi energia si finantele. Astazi functioneaza mai bine ideile mai vechi, decat cele noi.

RAC
Prezenta Lunii in zodia ta si aspectele pe care le formeaza pe cer vorbesc despre inchegarea unor relatii benefice, negocieri fructuoase, clarificarea unor parteneriate si colaborari. Totusi, daca apar evenimente neprevazute in zona profesionala, fii gata sa le abordezi cu creativitate si sa ceri sprijin cand e cazul.

LEU
In aceste zile, contextul astral te indeamna sa te cufunzi in interior, sa te uiti la firul evenimentelor trecute, sa te confrunti cu consecintele unor alegeri, sa petreci mai mult timp cu si pentru tine. Chiar daca vor veni tot felul de stari si emotii, incearca sa stai in ele, sa le traiesti, sa accepti totul asa cum este.

FECIOARA
Viata sociala si relatiile sunt in centrul atentiei, astazi. Este o zi a conexiunilor, schimbului de informatii si derularii eficiente a unor proiecte care au fost incetinite in mult timp. Primesti ajutor de la prieteni si cunostinte, esti privit cu incredere, ai capacitatea de a-i inspira pe cei din jur si gasesti aliati la tot pasul.

BALANTA
Luna se afla astazi in zona carierei si puterii, semn ca si atentia ta va fi indreptata catre relatiile cu sefii sau continuarea unor demersuri in sensul pastrarii unei functii, a unui proiect sau a unui parteneriat. Totusi, nu e cazul sa fortezi lucrurile. Ele se vor aseza exact cand te vei astepta mai putin.

SCORPION
Te gandesti mult la viitor, la unele aspiratii si dorinte. E posibil sa te simti foarte aproape de materializarea unora dintre ele sau sa faci cativa pasi importanti, in acest sens, chiar astazi. Daca e vorba despre o relatie afectiva, despre un parteneriat sau un proiect, sansele de succes sunt destul de mari.

SAGETATOR
Astazi te preocupa in mod special securitatea financiara. Luna ajunge in Rac si te invita sa fii precaut in ce priveste administrarea finantelor si gestionarea bugetului. Pe de alta parte, astazi stii cum sa accesezi resurse materiale aflate in posesia altora si, in acest fel, poti rezolva o problema financiara care persista de multa vreme.

CAPRICORN
Luna in Rac activeaza zona parteneriatelor, colaborarilor, imaginii proiectate in afara. Asadar, e foarte important cum iti transmiti mesajele, cum dizolvi tensiunile, cum comunici cu cei din jur. Astazi e indicat mai degraba sa te mulezi pe atitudinea celor din jur, decat sa impui tu regulile. Cu alte cuvinte, fii prezent si receptiv la tot ce se intampla in jur.

VARSATOR
In cazul tau, Luna activeaza zona muncii si serviciului. Aspectele sunt constructive si implica zona banilor, semn ca astazi poti primi o suma de bani binemeritata, in urma unor eforturi sustinute si de lunga durata. In ce priveste relatiile cu colegii, e posibil sa apara unele tensiuni, prin urmare e nevoie de tact si diplomatie pentru a le gestiona constructiv.

PESTI
O zi cu foarte multa emotie, cu stari schimbatoare si intense, sentimente puternice si dorinta de schimbare. De aceea, e bine sa te centrezi in inima, sa te asculti, sa faci ce simti cu adevarat. Activitatile creative si recreative merita intreaga ta atentie, astazi. Evita totusi satisfacerea unor placeri prea costisitoare.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic