x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop luna aprilie. Taurii sunt înconjuraţi de dragoste

Horoscop luna aprilie. Taurii sunt înconjuraţi de dragoste

27 Mar 2018   •   16:45
Horoscop luna aprilie. Taurii sunt înconjuraţi de dragoste

Berbec

Există posibilitatea să intri în tot felul de belele la începutul lunii aprilie. De asemenea, trebuie să ai grijă să nu-ţi alimentezi prea mult viciile, căci abuzurile nu te vor ajuta cu nimic.  În fond, luna apilie, va fi despre încercarea disperată de a te concentra pe viitor şi imposibilitatea de a ignora trecutul.

Taur

Dragostea este în aer. Poţi să începi o relaţie nouă, în afara cercului tău de prieteni, sau, dacă te afli într-o relaţie, lucrurile vor începe să meargă din ce în ce mai bine. În această lună reuşeşti să te bucuri atât de odihnă, cât şi de distracţie. Va fi o lună în care comunicarea va fi la cote maxime.

Gemeni

Nu reuşeşti să deosebeşti adevărul de minciună. De aceea, încearcă să nu arunci acuzaţii nefondate, căci vei regreta mai târziu. Calculează mai bine situaţiile şi pune-ţi spiritul critic în acţiune. Spre sfârşitul lunii, lucrurile încep să se aşeze, iar ideile încep să prindă formă.

Rac

Dacă în ultima vreme ţi-a fost destul de greu să te decizi ce vrei, acest lucru va fi mai simplu în luna aprilie, cu atât mai mult când vine vorba de iubire. În plus, vezi în prieteni şi familie factori care te motivează şi te fac să dai ce e mai bun din tine. Până la sfârşitul lunii, cei din jur vor observa evoluţia ta.

Leu

Trebuie să ai mare grijă la sentimente. Te laşi purtat de val şi nu reuşeşti să calculezi cuvintele pe care le arunci în stânga şi în dreapta. Această lipsă de prudenţă poate afecta o relaţie importantă. Spre mijlocul lunii, eşti mai calculat şi mai atent la nevoile celor din jur.

Fecioară

Luna aprilie îţi va aminti în orice moment că deşi îţi doreşti ceva şi munceşti din greu pentru acel ceva, există şanse să nu-l obţii. Cu toate acestea, încrederea în propria persoană va fi din ce în ce mai prezentă, motiv pentru care nu eşti dispus să renunţi. Luna aceasta, în ciuda aparenţelor, va fi una productivă.

Balanţă

În luna aprilie nu eşti dispus să faci compromisuri. Vrei să fii răsplătit pentru munca pe care o depui şi nu accepţi un „nu” ca răspuns. În unele momente, există chiar posibilitatea să fii agresiv, deşi nu îţi stă tocmai în caracter, însă reuşeşte să te irite până în cel mai mare punct chiar şi cele mai mici semne de lipsă de respect.

Scorpion

Îţi aperi cu îndârjire opiniile şi nu îţi este frică de un conflict, când vine vorba de propriile păreri. Această siguranţă pe care o ai îţi va oferi o mulţime de avantaje. În plus, vei fi observat de oameni care te pot ajuta să progresezi pe plan profesional. De asemenea, reuşeşti să atragi atenţia prin toate locurile prin care mergi.

Săgetător

Te concentrezi pe iubire. Îţi doreşti să-i arăţi persoanei dragi ţie cât de mult înseamnă pentru tine şi nu îţi este teamă să apelezi la tot felul de clişee pentru asta. Oricum, gesturile tale tandre vor fi apreciate. Dacă nu eşti într-o relaţie, există şanse mari să întâlneşti, în sfârşit, pe cineva cu care eşti pe aceeaşi lungime de undă.

Capricorn

Vrei linişte, motiv pentru care este posibil să fii chiar puţin antisocial. Nu îţi doreşti să ai parte de dramă şi nici nu te interesează toate poveştile siropoase ale prietenilor tăi. În schimb, în ceea ce priveşte viaţa profesională, reuşeşti să îţi îndrepţi toată energia în acea zonă, motiv pentru care există posibilitatea de avansare.

Vărsător

Este posibil să intervină unele probleme în relaţia de cuplu, fie că este vorba de apariţia unei distanţe geografice între voi sau a unei distanţe emoţionale. În luna aprilie realizezi că rezolvările cu adevărat bune nu sunt cele mai simple. În plus, înveţi să lupţi pentru ceea ce îţi doreşti. Va fi o lună în care reuşeşti să te dezvolţi pe plan emoţional.

Peşti

Vei fi productiv şi vei reuşi să duci la bun sfârşit orice îţi apare în cale. Cu toate acestea, vor apărea şi unele momente în care vei simţi că cedezi, însă totul va fi temporar. Energia extraordinară pe care o ai nu te va lăsa să renunţi uşor la lucrurile de care eşti responsabil sau la cele pe care ţi le doreşti.

 

×
Subiecte în articol: horoscop aprilie 2018