x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop: Luna iunie, o perioada plina de contradictii!

Horoscop: Luna iunie, o perioada plina de contradictii!

25 Mai 2018   •   17:59
Horoscop: Luna iunie, o perioada plina de contradictii!

HOROSCOP IUNIE 2018. Inceputul verii va oferi numeroase memente stralucitoare, care va umple sufletele de bucurie si pofta de viata. Dreptate vor avea cei care, uitand de probleme si treburi, isi vor face geamantanele si vor pleca in calatorii.

 

Planete ocrotitoare

Sub influenta planetei Venus si a Soarelui, dorinta de a vizita alte locuri, de a cunoaste noi obiceiuri si traditii, de a comunica va trezi sentimente si trairi deosebite nu ne va da pace. De altfel, cei doi astri vor "face tot posibilul" pentru ca vara sa debuteze "cu dreptul".

Astfel, Soarele se va ingriji ca starea noastra de sanatate, potentialul energetic sa atinga cele mai inalte valori. Venus va actiona in plan personal, adaugand patima si fericire. Implicarea planetei va fi resimtita in special de cuplurile recent formate. Vor fi multe, foarte multe clipe placute, petrecue in compania persoanelor indragite.

Vor avea noroc inclusiv cei care isi cauta prima iubire sau marea iubire. Sunt toate sansele ca iunie 2018 sa fie marcata de un numar record de aliante sentimentale.

Planete rauvoitoare

Din pacate nu toate planetele vor fi binevoitoare in luna iunie 2018. Este vorba de Uranus si Mercur, care vor incurca socotelile si planurile noastre financiare. Puteti evita insa neplacerile de aceasta natura, daca sunteti chibzuiti si nu aruncati cu banii in drepta si in stanga.

In acelasi timp, Uranus ne va aduce, pe cei mai multi dintre noi, cu picioarele pe pamant. Un lucru bun, de altfel, dar nu pentru toti. Va complica viata celor a caror profesie este legata de creatie si care au nevoie de imaginatie, de surse de inspiratie pentru a-si desavarsi operele, pentru a-si face meseriile.

Zodii si planete

Dupa o perioada destul de lunga de timp, persoanele nascute in Capricorn, Fecioara si Taur vor scapa de influenta planetei Neptun, care aduce tristete, suparare, depresie.

Zodiile de apa, Rac, Scorpion si Pesti, vor intra sub aripa ocrotioare a Lunii. Ea ii va ajuta pe acesti nativi sa dobandeasca intelepciune in relatiile cu ceilalti, calauzindu-le pasii spre o lume de liniste, unde vor intelege, in sfarsit, ce trebuie sa faca mai departe.

Leii, Sagetatorii si Berbecii, alaturi de Gemeni, Balente si Varsatori vor dobandi un lider suplimentar in persoana planetei Jupiter. Ceea ce inseamna ca toate demersurile incepute, indiferent de natura lor, vor primi unda verde pentru a ajunge un mare succes.

×