x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop luna mai. Taurii sunt puși pe distracție

Horoscop luna mai. Taurii sunt puși pe distracție

30 Apr 2018   •   11:35
Horoscop luna mai. Taurii sunt puși pe distracție

Horoscop mai. Berbec

Responsabilitățile nu îți vor permite să te ocupi de dorințele personale în luna mai. Nu încerca să scapi de îndatoriri, căci va apărea oboseala, iar ele încă vor exista. În fond, ești într-un punct în care viața de adult își intră pe deplin în drepturi.

Taur

Aceasta este luna ta. Luna mai va fi despre distracție, iar toți vor oscila în jurul tău. Oamenii care intră în viața ta în această lună își vor găsi un loc de lungă durată, iar experiențele pe care le veți trăi împreună vor pune bazele unor prietenii ca la carte.

Gemeni

În luna mai te vei concentra pe bani, iar totul se va îndrepta în această direcție. Îți dorești o ascensiune tot mai rapidă pe plan profesional și nu mai ești dispus să aștepți. Luna aceasta este despre acțiune, iar lucrurile vor începe să se concretizeze.

Rac

Te simți prizonier de ceva timp, iar acum știi că evadarea este soluția. Fie că ești într-o relație care nu mai merge, într-o prietenie care nu îți face bine sau la un loc de muncă ce nu te definește, luna aceasta iei atitudine și începi să faci lucrurile pentru tine.

Leu

Vei întâlni oameni noi, care fie vor pune bazele unor prietenii adevărate, fie se vor dovedi a fi caractere îndoielnice. În orice caz, fiecare om care va intra în viața ta în această lună te va învăța o lecție. Știi că răzbunarea nu e o soluție, așa că preiei învățături.

Fecioară

În luna mai încerci să te definești. Vrei să găsești o perspectivă nouă, care să te definească mai bine. Ești un artist și vrei originalitate, iar în această lună atenția ta se va îndrepta în această direcție. Ești pe drumul cel bun!

Balanţă

Călătorești mult în luna mai, fie de unul singur, fie în compania prietenilor. Cu toate că ai o mulțime de motive să fii fericit, îți pui o mulțime de întrebări care nu-ți permit să te bucuri de moment. Încearcă să te relaxezi și să te bucuri de fiecare lucru mărunt.

Scorpion

Petreci mult timp cu prietenii și înveți să nu mai fii atât de dur cu tine. Luna mai vine cu o mulțime de energie si reușești să profiți din plin de ea. În plus, începi să pui cap la cap lucrurile pe care ți le dorești și începi să acționezi în această direcție.

Săgetător

Chiar dacă lucrurile nu par tocmai la locul lor, nu te descuraja. Te așteaptă succesul pe plan profesional, iar toată munca din ultima perioadă va fi răsplătită așa cum îți dorești. Cunoști oameni importanți cu care ar fi bine să păstrezi legătura.

Capricorn

Cunoști o persoană cu care ai o mulțime de lucruri în comun și care te va ajuta să te cunoști mai bine. Înțelegi ce înseamnă prietenia adevărată și te bucuri că, în sfârști, ai cunoscut un om cu care ești pe aceeași lungime de undă.

Vărsător

Cunoști tot felul de experiențe noi care te vor trece prin tot felul de stări. Acordă-ți permisiunea de a fi sensibil, nu trebuie să depui tot timpul efortul de a-ți ascunde sentimentele. În luna mai, cunoști libertatea așa cum este ea, cu bune și cu rele.

Peşti

 Luna mai este despre relaxare. Te simți de parcă te-ai afla într-un balon cu aer cald deasupra unui ocean liniștit. Ești creativ și relaxat, iar aceasta este rețeta succesului pentru tine.

×
Subiecte în articol: horoscop lunar 2018 măi