x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop luna martie. Previziuni pentru fiecare zodie

Horoscop luna martie. Previziuni pentru fiecare zodie

28 Feb 2018   •   14:54
Horoscop luna martie. Previziuni pentru fiecare zodie

Berbec

Luna martie începe cu unele probleme de comunicare, însă o gândire mai amănunţită va ajuta foarte mult, iar problemele vor dispărea repede. Paradoxal, în ciuda problemelor de comunicare, oportunităţile vor apărea cu o mai mare viteză decât în mod normal. În ceea ce priveşte viaţa amoroasă, nu ai răbdare să iei lucrurile treptat.

Taur

Luna aceasta ai parte de profunzimea pe care ţi-o doreai de mult, pentru a te putea gândi mai complex la problemele pe care le-ai avut de la începutul anului. În mare parte din timp eşti confuz, în condiţiile în care oscilezi între îndeplinirea responsabilităţilor şi distracţia la maximum. Toată energia asta pe care o ai te poate îndrepta şi spre conflicte.

Gemeni

Creativitatea atinge cote maxime în această lună, motiv pentru care nu pierzi timp şi profiţi de ea. În plus, Jupiter deschide uşile unor oportunităţi profesionale excelente, la care ai sperat de ceva timp. Luna plină din această lună va pune punct unor probleme care ţi-au tot complicat viaţa în ultima vreme. Martie pare a fi luna ta!

Rac

Începi să gândeşti mai raţional şi să priveşti problemele din toate părţile, perspectivele şi posibilităţile. În această lună eşti definit de analiză, iar firea ta analitică nu te lasă să greşeşti, dar nici nu îţi permite să te laşi purtat de val. Mare parte din timp vei fi încordat, însă toate lucrurile pe care le ai de făcut vor fi rezolvate fără nicio problemă.

Leu

Creativitatea te urmăreşte. Eşti o persoană creativă din fire, însă plusul de romantism pe care ţi-l aduce luna martie te ajută să creezi cât mai multe opere muzicale sau poetice. Spre mijlocul lunii, romantismul este înlocuit de dorinţa de a explora, iar orice oportunitatea de a părăsi oraşul în dorinţa de a evada nu va fi trecută cu vederea.

Fecioară

Luna plină creează o conexiune foarte puternică minte-corp, fapt datorită căruia vei reuşi să atingi unele dintre obiectivele propuse, în materie de sănătate. Toată luna îţi doreşti să faci fapte nobile şi curajoase, iar asta te face să nu poţi refuza cererile prietenilor tăi sau ale familiei. Apar unele tensiuni spre sfârşitul lunii, care vor dispărea, dacă vei vorbi despre ele cu persoanele cu adevărat importante.

Balanţă

Încearcă să iei o gură mare de aer şi să începi să gândeşti lucrurile în profunzime, căci acum ai resursele necesare. Nu e nevoie să dai vina pe fostul partener de viaţă pentru toate probleme care au apărut, dar nici nu e necesar să iei toată vina asupra ta. Adevărul este la mijloc, iar acum a venit momentul să înţelegi asta. Luna martie vine cu înţelepciune.

Scorpion

Martie este luna în care ar trebui să începi să asculţi din ce în ce mai mult de intuiţie. Chiar dacă lucrurile nu merg exact aşa cum îţi doreşti, încă ai o mulţime de lucruri pentru care să fii recunoscător, cât şi o mulţime de lucruri pentru care să lupţi. În această lună empatizezi mai mult decât în mod normal, astfel încât actele de compasiune vor fi o rutină.

Săgetător

Eşti mai emoţional decât în mod normal, iar dacă oamenii din jurul tău îţi oferă liberatatea de care ai nevoie, şi totuşi toată afecţiunea pe care o au la dispoziţie, fericirea apare imediat. Ai nevoie de atenţie şi totuşi de linişte, iar paradoxul în care te afli e la fel de greu de înţeles pentru tine la fel cum e şi pentru alţii. Nu toate vor funcţiona în favoarea ta în această lună.

Capricorn

Ai unele probleme în a-ţi da seama care sunt lucrurile de care ai nevoie şi care sunt lucrurile pe care doar le vrei, însă responsabilitatea cu care eşti înzestrat este mult mai puternică, iar tentaţiile dispar rapid. Spre sfârşitul lunii este posibil să intri în nişte conflicte, în condiţiile în care nu îţi calculezi cuvintele şi nici nu te interesează părerile celor din jur.

Vărsător

Eşti contemplativ cu tot ce este în jurul tău, fapt destul de neobişnuit pentru tine, căci nu eşti obişnuit să te opreşti din drum pentru a admira un copac. Cu toate acestea, toată această linişte care te cuprinde ajută la evaporarea tuturor tensiunilor din ultima vreme. În plus, în această lună apar şi multe oportunităţi inedite, însă indecizia pe care o afişezi te ţine pe loc.

Peşti

Ai o mulţime de energie constructivă, care te ajută să duci la bun sfârşit tot ce îţi propui. Eşti tot timpul în alertă şi reuşeşti să îi ajuţi pe toţi cei care au nevoie de tine. Eşti bun la a ajuta oameni şi, în plus, acest lucru îţi aduce fericirea.  Spre sfârşitul lunii, energia pe care o ai trebuie să fie mai agresivă, pentru a se îndrepta cu propritate spre lucrurile pe care trebuie să le termini cât mai repede.

 

×