x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop luna noiembrie. Săgetătorii trebuie să renunţe la orgoliu

Horoscop luna noiembrie. Săgetătorii trebuie să renunţe la orgoliu

30 Oct 2017   •   16:36
Horoscop luna noiembrie. Săgetătorii trebuie să renunţe la orgoliu

Berbec

Luna noiembrie se anunţă a fi una plină de provocări, de întâlniri importante pe plan profesional şi de oameni noi. Te vei simţi plin de energie şi cu o mare dorinţă de a le arăta tuturor ceea ce eşti în stare. Spre mijlocul lunii, apar o serie de probleme care necesită multă atenţie.

Taur

Îţi este greu să te concentrezi şi nu te simţi tocmai în formă. Încearcă să discuţi cu un prieten apropiat despre problemele pe care le ai, iar în acest mod totul va lua o întorsătură benefică ţie. În cazul problemelor financiare, optează pentru o perspectivă conservatoare.

Gemeni

Eşti plin de idei originale în luna noiembrie, idei pe care îţi doreşti să le împărtăşeşti. Nu te lăsa descurajat, dacă nu toată lumea este la fel de entuziasmată ca tine. Faci tot posibilul să te concentrezi pe imaginea de ansamblu, în această lună.

Rac

Îţi doreşti să ieşi din tipare şi faci toate demersurile în acest sens. O schimbare de înfăţişare este primul lucru la care apelezi. Reuşeşti prin orice mod să fii în centrul atenţiei, iar acest lucru îţi ridică moralul. Spre sfârşitul lunii, simţi că vrei să-ţi găseşti identitatea.

Leu

În noiembrie, îţi doreşti inovaţie şi inedit. Eşti dornic de aventură şi accepţi toate provocările care îţi ies în cale. În această lună reuşeşti să împlineşti multe dintre dorinţele vechi şi să creezi legături importante cu oameni care te pot ajuta pe plan profesional.

Fecioară

Nu îţi doreşti să pierzi timpul. Faci tot posibilul ca lucrurile pe care le faci de-a lungul lunii noiembrie să contribuie la dezvoltarea ta atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional. Nu eşti dispus să faci compromisuri şi începi să selectezi mai bine oamenii din jurul tău.

Balanţă

Începutul lunii noiembrie se anunţă a fi plin. Eşti ocupat tot timpul, însă asta nu te deranjează, căci ai energia necesară să duci totul la bun sfârşit. Spre mijlocul lunii, lucrurile se mai liniştesc şi începi să îţi doreşti să intri mai mult în contact cu arta. Vizitează nişte galerii.

Scorpion

Nu îţi pasă ce părere au cei din jur despre tine şi, deşi ar fi destul de uşor să schimbi percepţia celor din jur, nu îţi doreşti să îţi consumi energia în direcţia asta. În schimbi, pui pe foaie idei pentru o viitoare afacere. Încearcă să gândeşti fiecare detaliu şi să pui lucrurile în aplicare.

Săgetător

Cea mai importantă lecţie în luna noiembrie este să începi să accepţi sfaturi de la cei din jur. Renunţă la orgoliu şi priveşte şi spre opiniile celor din jur. Eşti destul de orgolios, însă nu este o ruşine să ceri ajutor atunci când ai nevoie. Încearcă să faci nişte exerciţii de meditaţie.

Capricorn

Te simţi confortabil în jurul oamenilor care au interese similare, însă îţi doreşti să cunoşti şi oameni diferiţi, de la care poţi învăţa lucruri noi. Spre mijlocul lunii, începi să te concentrezi mai mult pe detalii şi să te gândeşti la nişte proiecte care pot creşte frumos pe viitor.

Vărsător

Te îndoieşti de toate lucrurile pe care le auzi. Începând cu 4 noiembrie, cei apropiaţi au sfaturi valoroase de dat, dacă te opreşti pentru o secundă să asculţi. În această lună, eşti foarte ocupat cu lucrurile legate de muncă, încât ignori ceea ce este cu adevărat important.

Peşti

Eşti destul de critic cu tine, însă în această lună va fi mult mai benefic dacă vei fi mai bun şi mai înţelegător cu propria persoană. Luna noiembrie se anunţă a fi o lună plină de romantism, în care vei descoperi că cineva te admiră de mult timp. Bucură-te de atenţia pe care o primeşti.

 

×
Subiecte în articol: horoscop noiembrie