x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop luni 7 mai 2012

Horoscop luni 7 mai 2012

06 Mai 2012   •   21:00
Horoscop luni 7 mai 2012

Dupa ce Luna Plina de ieri a pus in scena talentele si resursele noastre, astazi constientizam ca e momentul sa ne miscam inainte, sa facem pasi inspre implinirea unor aspiratii si dorinte. De asemenea, astazi realizam si care este dimensiunea efortului pe care e necesar sa ni-l asumam in acest sens.

BERBEC
Astazi iti e gandul la viitor, la proiecte pe care intentionezi sa le demarezi, la dorinte si aspiratii. Insa, in acelasi timp, ai ocazia sa vezi ca fara a renunta la unele compromisuri pe care le-ai tot facut in relatiile de lucru sau in ce priveste organizarea si eficienta, nu vei putea sa implinesti tot ce-ti doresti. Asadar, iata o zi in care iti poti reconfigura prioritatile si activitatea.

TAUR
E nevoie de ceva munca de lamurire si efort pentru a obtine resursele materiale de care ai nevoie pentru materializarea unei idei sau pentru a clarifica atributiile si drepturile partilor cu care esti implicat intr-o afacere. Cu alte cuvinte, ziua de astazi este dedicata finantelor si resurselor materiale care depind de altii.

GEMENI
Ai o dorinta puternica de innoire si schimbare a vietii sociale, a relatiilor, parteneriatelor si aspiratiilor. Chiar daca inca esti tinut pe loc de incetinirea unor demersuri locative sau patrimoniale, este un moment bun pentru a-ti face cunoscute intentiile si pentru a-ti identifica dorintele. Conexiunile cu oameni noi si impartasirea sunt esentiale.

RAC
Ti s-au pus destule bete in roate in ultima vreme si inca mai intampini blocaje, mai ales in zona profesionala, din cauza unei comunicari defectuoase si pesimismului unor oameni cu care lucrezi. Totusi, nu e cel mai bun moment sa renunti la la un proiect in care crezi, intrucat nici tie nu-ti este clara imaginea de ansamblu. Astazi cauta sa te detasezi si gaseste o cale de a lucra pe cont propriu.

LEU
Contextul astral de astazi iti stimuleaza creativitatea, increderea in viitor dar si dorinta de expansiune si aventura. Ai idei ingenioase pe care abia astepti sa le materializezi si talente pe care nu mai vrei sa le reprimi. Cu toate acestea, e necesar sa ai rabdare, intrucat resursele materiale nu-ti permit deocamdata prea multa libertate de miscare. O alta optiune ar fi sa cauti mijloace noi de castig.

FECIOARA
Ziua de astazi aduce provocari in ce priveste relatiile familiale si activitatile casnice. Daca cineva apropiat iti impartaseste o idee de afacere sau doreste sa te implice in niste activitati care nu-ti plac, e foarte important, indiferent daca accepti sau refuzi, sa o faci cu diplomatie si delicatete. Totusi, contextul astral arata ca opiniile celor dragi merita toata atentia in aceasta perioada.

BALANTA
Se intrevad posibilitati inedite de asociere, relatii si parteneriate noi. Insa, in acest moment tinzi sa fii rezervat, din frica de necunoscut sau diverse suspiciuni. Cu toate acestea, chiar daca nu esti inca hotarat, nu e momentul sa refuzi vreo propunere, si nici sa te arunci cu ochii inchisi in ceva despre care nu stii nimic. Asteapta sa afli mai multe informatii.

SCORPION
Daca te-ai bazat pe sprijinul unor prieteni in sensul imbunatatirii situatiei tale financiare, e timpul sa renunti la orice asteptare in acest sens, pentru a evita dezamagirile. Daca au aparut incurcaturi legate de bani in relatia cu un prieten, e timpul sa spui ce ai de spus si sa lamuresti ce e de lamurit. Vestea buna este ca exista sanse de castiguri, cu conditia sa te concentrezi strict pe talentele tale.

SAGETATOR
Ideile din prezent, gandul la un alt viitor, viziunea asupra vietii in general, nu se mai potrivesc cu contextul profesional in care te-ai aflat pana acum. Asadar, ceva poate ramane in urma, se poate rupe sau destrama. In schimb, se leaga relatii pe termen lung, cu oameni care te inspira sa te implici alaturi de ei intr-un proiect.

CAPRICORN
E foarte important ce gandesti, ce crezi ca meriti si ce nu, care sunt intentiile pe care le lansezi in univers. Asta pentru ca puterea de a materializa ceea ce transmiti la nivel energetic este foarte mare, prin urmare, incearca sa imprimi gandurilor tale o nota optimista, mai ales daca te concentrezi asupra unor vise si dorinte.

VARSATOR
Ai entuziasm, esti inspirat de idei noi, insa e necesar ca acest entuziasm sa fie dublat si de credinta, pentru a reusi. Mai ales ca lucrurile inainteaza destul de incet, din cauza unor piedici de natura materiala si financiara. Asadar, mai intai hotaraste-te ce vrei si apoi inainteaza cu incredere si rabdare in acea directie.

PESTI
Nu e usor sa schimbi dintr-odata drumul, insa orice schimbare este o binecuvantare, pentru ca te scoate din zona de confort si te obliga sa fii creativ si inventiv. Zona vizata de schimbari este cea profesionala, dar si cea a relatiilor. Asadar, pregateste-te sa renunti la ceva vechi pentru a imbratisa ceva nou.

● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal. Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic