x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop marţi 24 aprilie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop marţi 24 aprilie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

23 Apr 2012   •   21:00
Horoscop marţi 24 aprilie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Avem in fata o zi destul de agitata. Luna este tensionata in Gemeni si ne face indiscreti, impulsivi si precipitati. Creativitatea este stimulata, insa e bine sa evitam conflictele si sa fim atenti ce spunem.

BERBEC
Astazi ai putea sa simti nevoia unei schimbari la nivel de anturaj sau echipa de lucru. Ce-i drept, esti destul de pretentios, ai asteptari mari, asa ca e greu sa-ti intre cineva in voie. Totusi, recomandarea mea este sa ai rabdare si sa nu te pripesti cu critica sau renuntarile. Unele relatii sunt provocate tocmai pentru a deveni mai stranse.

TAUR
Energia ta este investita astazi, in mare parte, segmentului financiar. Fie ti se pare ca ai prea putini bani si te ingrijorezi la gandul ca nu-ti vor ajunge pentru ducerea la indeplinire a scopurilor tale, fie esti mult prea indulgent in cheltuieli si tinzi sa-i risipesti pe tot felul de lucruri inutile. Noroc ca, de unde, de ne-unde, reusesti mereu sa te echilibrezi.

GEMENI
Conjuncturile acestei zile te pun in situatia de a alege intre familie si prieteni. Tu simti sa fii in compania prietenilor, in cercuri extinse, la evenimente, adica oriunde te poti exprima, poti schimba pareri si te poti inspira. Familia este insa de alta parere sau sunt o serie de responsabilitati care te asteapta acasa. Asadar, astazi esti provocat sa gasesti punctul de echilibru intre aceste doua zone.

RAC
Pentru tine este o zi potrivita pentru introvertire, mai ales ca ai nevoie sa-ti clarifici niste ganduri si sentimente in ceea ce priveste niste relatii sau proiecte in care abia te-ai implicat sau urmeaza sa o faci. E posibil sa ai indoieli cu privire la sustinerea unei persoane din anturaj, insa, cu toate acestea, nu pierde din vedere esentialul si obiectivele in care crezi.

LEU
Luna plasata in Gemeni activeaza zona prietenilor si relatiilor sociale. Ziua de astazi se anunta dinamica, plina de mesaje, intalniri, vesti si revelatii. In ceea ce priveste finantele, e bine sa le protejezi pe cat posibil, intrucat exista riscul unor alegeri neinspirate. Investitiile si sfatul prietenilor ar trebui cantarite bine.

FECIOARA
Pentru tine, aceasta zi poate aduce confuzii legate de pozitia profesionala sau de drumul pe care te afli in cariera. In prima parte a zilei e bine sa eviti deciziile importante, mai ales daca ele sunt dictate de frustrari si nemultumiri. Amana pana dupa-amiaza orice astfel de decizie si primeste sprijinul neasteptat care vine astazi pe diverse cai.

BALANTA
Astazi ai dori sa iesi din cotidian, sa te duci cu mintea in zone neexplorate inca, din constiinta ta. Orice activitate care-ti starneste curiozitatea si te stimuleaza mental este binevenita. Ai nevoie de raspunsuri, de mesaje care sa te ghideze si de surse de inspiratie noi. Provocarea zilei consta in a invata sa te detasezi de parerile dezaprobatoare ale celorlalti sau de propriile ganduri pesimiste.

SCORPION
Contextul astral de astazi te face capricios, misterios si schimbator. Treci foarte repede de la o stare la alta si tinzi sa-i derutezi pe cei din jur. Cu toate acestea, este o zi frumoasa, in care intuitia si spiritul de observatie te ajuta sa afli pe cine poti conta, cine te sustine la nevoie si care sunt intentiile reale ale unor prieteni.

SAGETATOR
Atitudinea impulsiva, orgolioasa si rece pe care tinzi sa o adopti astazi, mai ales in relatiile profesionale, te poate conduce la conflicte. Astazi nu tolerezi accesele de autoritate ale celorlalti, insa cu toate acestea incearca sa tii cont si de parerile sau de dorintele lor, inainte sa spui cuvinte pe care ai putea sa le regreti.

CAPRICORN
Luna in Gemeni activeaza, in cazul tau, zona muncii. Astazi esti foarte agil, ai o mare viteza de lucru, activezi pe mai multe planuri deodata, insa nu uita ca graba strica treaba, iar superficialitatea duce la rezultate nesatisfacatoare. Asadar, incearca sa imbini mobilitatea si spontaneitatea cu rabdarea si disciplina.

VARSATOR
Contextul astral de astazi te invita sa-ti impartasesti iubirea si alte sentimente frumoase cu cei din jurul tau. Numai ca situatia financiara prezenta iti cam da planurile peste cap, ceea ce face sa iasa la iveala latura ta egoista. Prin urmare, astazi e important sa fii creativ, sa gasesti metode mai putin costisitoare prin care sa le arati celor din jur ca-ti pasa de ei.

PESTI
Astazi te coplesesc emotiile puternice legate de camin si familie. Ai vrea sa aduci armonia in camin, sa-i cooptezi pe cei dragi in planurile tale, insa initiativele nu-ti sunt sustinute de partenerul de viata. Asadar, astazi esti nevoit sa arbitrezi niste stari conflictuale sau sa te detasezi de tensiunile aparute, astfel incat sa eviti conflictele fara rost.

×