x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop miercuri 18 aprilie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop miercuri 18 aprilie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

17 Apr 2012   •   21:00
Horoscop miercuri 18 aprilie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Luna mai sta in Pesti pana la orele 18:00, dupa care se muta in Berbec si formeaza o conjunctie cu Mercur. Prin urmare, in cea mai mare parte a zilei, Luna pune accent pe receptivitate si intuitie, dupa care, spre seara, stimuleaza initiativa, curajul si expresia de sine.

BERBEC
In prima parte a zilei, atmosfera aduce cu linistea dinaintea furtunii. Fara evenimente deosebite, dar si fara eficienta, mai ales in activitatile care necesita efort fizic si implicare responsabila. De altfel, este un moment bun pentru a face un pas inapoi si a privi imaginea de ansamblu a unor aspecte din viata ta. Dupa-amiaza, iti revine tonusul, esti pus pe fapte si decizii mari si te poti face auzit.

TAUR
Pana spre seara, Luna in Pesti poate ajuta la armonizarea relatiei cu un prieten. E posibil, de asemenea, sa gasesti exact omul de care ai nevoie pentru reusita unor demersuri legate de dezvoltarea unui proiect. Dupa orele 18:00, Luna in Berbec avertizeaza ca e momentul sa fii discret si sa astepti momentul potrivit pentru materializarea unor idei.

GEMENI
Ai o viata sociala din ce in ce mai dinamica. Simti nevoia sa te vezi cu cat mai multi oameni, sa participi la intalniri si evenimente, sa-ti impartasesti ideile si sa te lasi inspirat de altii. Aceasta zi te poate aduce fata in fata cu o persoana fascinanta, al carei succes te inspira sa i te aliezi intr-un proiect sau sa initiezi ceva nou pe cont propriu.

RAC
Prima parte a zilei este dedicata in principal corespondentei, studiului, evolutiei. Intuitia te ajuta sa ajungi la oamenii si informatiile de care ai nevoie. Dupa-amiaza, atentia se indreapta catre cariera, zona in care proiectele incepute acum doua-trei saptamani cunosc o crestere spectaculoasa, si totul pare sa se deruleze din ce in ce mai rapid.

LEU
Tu te afli intr-o perioada dinamica si constructiva. Aproape tot ce-ti propui se realizeaza, ideile tale ajung pe teren fertil, iar resursele materiale necesare apar mereu la momentul potrivit. Financiar, reusesti sa te reglezi, in sfarsit. Marte se afla acum in mers direct, in Fecioara, si sustine afacerile profitabile.

FECIOARA
Prima parte a zilei este ceva mai linistita, lucrurile derulandu-se in virtutea inertiei. Insa, spre seara, o surpriza de proportii rupe complet ritmul. Poate fi vorba despre o veste neasteptata, un dar, o recompensa materiala pentru un gest facut in trecut fata de cineva sau o favoare binevenita.

BALANTA
Daca pana spre dupa-amiaza ai senzatia ca bati pasul pe loc iar lucrurile nu se misca in directia dorita, recuperezi spre finalul zilei, cand apar tot felul de schimbari, rasturnari de situatie, surprize placute. O problema parteneriala sau juridica se poate rezolva cat ai clipi, iar ajutorul vine de unde te asteptai mai putin.

SCORPION
Astazi, munca si activitatile de rutina pot sa astepte, cel putin pana spre orele 18:00. Luna in Pesti, visatoare si creativa, poate sa-ti aduca experiente minunate alaturi de persoana iubita sau alti oameni dragi din viata ta. Asadar, astazi fa ce-ti place si permite-ti sa fii in voia curentului si a inimii.

SAGETATOR
Cu Luna in Pesti, e posibil ca astazi sa fii ceva mai melancolic si introvertit. Pe de alta parte, astazi esti dispus sa oferi, sa te pui in slujba familiei, sa fii factorul de echilibru intre cei dragi. Seara insa este mult mai efervescenta. Luna se muta in Berbec si iti aduce chef de distractie si aventura, inspiratie si dorinta de schimbare.

CAPRICORN
Tu te bucuri de o zi linistita, cel putin pana spre orele 18:00. E un timp potrivit pentru a lasa lucrurile in voia lor si pentru a cadea la pace cu cineva din anturajul apropiat. Spre seara, Luna ajunge in Berbec si agita lucrurile in familie. Este insa o agitatie constructiva, in sensul ca vin idei de schimbare si innoire, iar discutiile sunt entuziaste si optimiste.

VARSATOR
Intuitia excelenta te ajuta astazi sa descoperi o oportunitate de castig sau sa gasesti solutii optime pentru redresare financiara. Fara sa faci un effort prea mare, pur si simplu atragi ocazii favorabile si propuneri avantajoase. Spre seara, Luna in Berbec aduce conversatii numeroase, deplasari sau vesti bune pe cai neasteptate.

PESTI
Luna in zodia ta iti stimuleaza sensibilitatea, empatia, imaginatia. In prima parte a zilei ti se ofera contextul potrivit pentru a aduce armonia intr-o relatie si pentru reconcilieri. Spre seara, cand Luna ajunge in Berbec si activeaza zona finantelor, e posibil sa apara surprize placute in acest sens.

×