x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop octombrie. Luna vine cu schimbări benefice pentru patru zodii. Vor avea noroc pe toate planurile

Horoscop octombrie. Luna vine cu schimbări benefice pentru patru zodii. Vor avea noroc pe toate planurile

29 Sep 2017   •   17:01
Horoscop octombrie. Luna vine cu schimbări benefice pentru patru zodii. Vor avea noroc pe toate planurile
Sursa foto: Ola-Ola/Getty Images/iStockphoto

Luna octombrie vine cu schimbări majore și benefice pentru patru zodii, care vor avea realizări pe toate planurile.

Luna octombrie vine cu vești pune pe plan amoros pentru nativii zodiei Gemeni. Dacă până acum ai avut greutăți în comunicare cu partenerul, de acum încolo lucrurile vor merge cum nu se poate mai bine. Și la capitolul finanțe vei avea noroc pentru că vei reuși să obții mai ușor resursele de care ai nevoie în această lună. Așadar, mai puțină muncă, mai multe câștiguri în octombrie, scrie Unica.

Planetele sunt favorabile în luna octombrie și pentru Rac. Pentru că ultimele luni le-ai dedicat muncii, eforturile îți vor fi răsplătite pe măsură. Dacă ești singur, în această perioadă vei avea multe oportunități de a-ți întâlni sufletul-pereche. Nu în ultimul rând, deși creșterea financiară la care visezi nu va avea loc imediat, vei face mari progrese și la acest capitol.

În luna octombrie, nativii Capricorn se vor simți pregătiți să înceapă noi drumuri, indiferent de caracteristica acestora. Poate fi vorba de un nou proiect, o casă nouă sau o nouă iubire. Orice are conotație cu schimbarea ți se potrivește de minune în octombrie și te face să te simți din nou liber.

Pentru cei născuți în zodia Pești, luna octombrie va fi una stabilă, atât pe plan financiar, cât și sentimental. Vei fi capabil să duci la îndeplinire multe planuri mărețe, iar ideile bune nu vor înceta să apară. Nu în ultimul rând, în această lună vei fi un mare sprijin pentru cei care au nevoie și le vei fi alături cu cele mai bune sfaturi.

×
Subiecte în articol: horoscop