x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămâna 13-19 noiembrie. Fecioarele îşi reorganizează viaţa

Horoscop săptămâna 13-19 noiembrie. Fecioarele îşi reorganizează viaţa

12 Noi 2017   •   11:14
Horoscop săptămâna 13-19 noiembrie. Fecioarele îşi reorganizează viaţa

Berbec

Eşti genul de persoană care ştie ce vrea, iar această săptămână începe exact în această notă. Asigură-te că, pe parcursul săptămânii, îţi păstrezi modestia şi sinceritatea în încercarea de a obţine ce îţi doreşti. Începi să atingi unele obiective în această săptămână şi te gândeşti la unele idealuri pe termen lung.

Taur

La începutul acestei săptămâni, ştii unde trebuie să te duci şi ce ai de făcut. Chiar dacă lucrurile nu îţi ies în totalitate, eşti în centrul atenţiei oriunde ajungi, căci optimismul tău nu te lasă în umbră. Este frumos să fii în centrul atenţiei, însă fii atent să nu tinzi spre aroganţă.

Gemeni

Îţi pui o mulţime de întrebări şi simţi că toţi cei din jurul tău poartă nişte măşti. Toţi cei din jur se poartă nebuneşte şi nu reuşeşti să primeşti răspunsuri la întrebările pe care le ai. O să îţi faci un prieten bun la mijlocul acestei săptămâni şi vei învăţa lucruri noi.

Rac

Nu este nevoie să fii în centrul atenţiei tot timpul. Dacă nu îţi doreşti să părăseşti casa luni, atunci o să te simţi mult mai bine dacă rămâi în casă. Nu este nevoie să faci compromisuri inutile, doar pentru a-i mulţumii pe cei din jurul tău. Începând cu mijlocul săptămânii, datoria te cheamă din nou.

Leu

Luni acţionezi cu încredere şi ştii exact ce sfori să tragi pentru a obţine ce îţi doreşti, ceea ce va semăna cu aroganţa pentru unii, însă nu trebuie să te laşi influenţat de aceste păreri. Eşti un bun ascultător şi înveţi o mulţime de noi lucruri de la oamenii cu care intri în contact în această săptămână.

Fecioară

La începutul săptămânii se simte romantismul în aer. Luni şi marţi, în ciuda romantismului care te înconjoară, te simţi lipsit de energie. Începând cu ziua de miercuri, începi să regândeşti unele aspecte din viaţa ta şi să le reorganizezi cu mare atenţie.

Balanţă

Un cuvânt îţi aduce aminte de unele momente din trecutul tău, iar aici nu este vorba de cele fericite. Starea ta de spirit nu este prea bună, căci nu îţi place când oamenii se concentrează pe trecut, în loc să acorde importanţă prezentului. Mijlocul săptămânii aduce distracţie şi romantism.

Scorpion

Te situezi în mijlocul unei tranzacţii financiare, iar atitudinea este destul de optimistă. Ai unele probleme de familie şi nu reuşeşti să te concentrezi asupra lucrurilor pe care le mai ai de făcut. Ascultă mai mult şi fă ce poţi, dar nu te epuiza, căci sâmbătă seara te aşteaptă cineva special.

Săgetător

În această săptămână eşti exact genul de om pe care toată lumea şi-l doreşte în apropiere. Eşti plin de energie şi îţi oferi atenţia tuturor celor care au nevoie de ea. Spre mijlocul săptămânii, o să intri în contact cu persoane noi. Încearcă să renunţi la ruşine şi să fii deschis la noi prietenii.

Capricorn

Munceşti de mult timp la un proiect important, iar luni reuşeşti să-l duci la bun sfârşit. Te încarci cu energie pozitivă de la începutul săptămânii şi o păstrezi până la final. Te întrebi din când în când ce urmează să faci acum, însă ştii foarte bine că este timpul pentru relaxare.

Vărsător

Puţină disciplină nu a omorât pe nimeni. Nu este vorba de reguli stricte, însă ştii foarte bine că puţină disciplină şi, implict, organizare te va ajuta să îţi duci la bun sfârşit proiectele. În această săptămână, te enervează orice încercare absurdă de a arunca problemele personale către altcineva.

Peşti

Ai mulţi prieteni în poziţii importante, iar luni este momentul să le ceri o favoare. De fapt, toată săptămână simţi că are un aer de karma bună. Te simţi de parcă toată lumea îţi datorează ceva. Nu te descuraja, dacă cei din jur nu sunt dispuşi să te ajute, nu ceda şi continuă să lupţi.

 

×