x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămâna 14 - 20 mai. Scorpionii au parte de un test de încredere

Horoscop săptămâna 14 - 20 mai. Scorpionii au parte de un test de încredere

11 Mai 2018   •   14:18
Horoscop săptămâna 14 - 20 mai. Scorpionii au parte de un test de încredere

Horoscop Berbec

Săptămâna începe leneş, însă o să reuşeşti, totuşi, să rezolvi unele probleme pe care le-ai tot amânat. Pe parcursul săptămânii, îţi concentrezi atenţia asupra unui prieten şi a crizei în care se află. Faptul că reuşeşti să îl ajuţi te umple de energie pozitivă.

Taur

Energia din weekend te va ajuta pe tot parcursul săptămânii, câci tot aerul acesta romantic care te înconjoară te ajută să treci peste orice fel de obstacol. Îţi concentrezi discuţiile din timpul liber pe subiecte legate de dragoste şi spiritualitate.

Gemeni

Un membru al familiei va fi prezent tot timpul în mintea ta. Poate un telefon către această persoană te va ajuta să te mai linişteşti. Ignoră sfaturile pe care le primeşti de la colegii de muncă, în special dacă sunt legate de partea financiară.

Rac

Se anunţă o săptămână plină: întâlniri, mese şi planuri de făcut. Încearcă să îţi ţii mintea ocupată la locul de muncă cu lucrurile pe care le ai de făcut, căci altfel rişti să aluneci în nişte zone care te vor obosi. Încearcă să nu te aventurezi în proiecte noi.

Leu

Meriţi nişte aplauze pentru modul în care ţi-ai împărţit bugetul în ultimele zile. Astfel, săptămâna aceasta ai toate resursele necesare pentru a-ţi pune în aplicare ideile. Vei avea o săptămână echilibrată între prieteni, timp liber şi romantism.

Fecioară

Vei fi foarte ocupat în această săptămână şi te vei bucura din plin de ea. Toată ordinea pe care o vei face în haosul general din jurul tău te va face să te simţi împlinită. Săptămâna se anunţă a fi cu adevărat productivă, fapt ce te va face să te simţi invincibil.

Balanţă

Chiar dacă se învârt un milion de detalii în jurul tău, o să găseşti o metodă de a-ţi face timp pentru prieteni atunci când au nevoie. Eşti un ascultător bun, iar acest lucru îi ajută enorm pe prietenii tăi, în această săptămână. Îţi demonstrezi loialitatea în fiecare zi.

Scorpion

O persoană importantă îşi va pune toată încrederea în tine în legătură cu nişte informaţii cu adevărat interesante. Ar putea fi un test, aşa că ar fi cel mai bine să nu dezvălui nimic. Vei avea de luat o serie de decizii grele, aşa că este nevoie să-ţi acorzi suficient timp.

Săgetător

Treburile cu care te confrunţi la locul de muncă sunt destul de complicate, iar un conflict în care intri cu un superior îţi întoarce toată săptămna pe dos. Încearcă să nu mai pui totul la suflet şi să realizezi că unele lucruri sunt spuse doar la supărare.

Capricorn

Este momentul să te apuci de planurile de vacanţă. Săptămâna va decurge grozav, iar pentru a fi completă este necesar doar să te gândeşti la locuri grozave în care ai vrea să călătoreşti. Pe de altă parte, vei avea o mulţime de treburi de făcut la locul de muncă.

Vărsător

A începe săptămâna cu unele mişcări în domeniul afacerilor nu este tocmai cea mai bună idee, din moment ce eşti predispus la decizii greşite. Încearcă să-ţi salvezi energia pentru cea de-a doua parte a săptămânii, când raţiunea intră în acţiune.

Peşti

Îţi concentrezi atenţia şi energia pe acele persoane importante din viaţa ta. Oferi sfaturi, ajutor şi înţelegere, iar acest lucru contribuie nu doar la săptămâna acelor persoane, ci şi la a ta. Vei avea o săptămână plină de energie pozitivă şi locuri de vizitat.

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 14-20 mai