x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămâna 15-21 ianuarie 2018. Capricornii se întorc în copilărie

Horoscop săptămâna 15-21 ianuarie 2018. Capricornii se întorc în copilărie

12 Ian 2018   •   10:20
Horoscop săptămâna 15-21 ianuarie 2018. Capricornii se întorc în copilărie

Berbec

Lucrurile se vor mișca destul de încet în această săptămână, iar tu nu prea ai răbdare. O să ai tendința să învinovățești anumite acțiuni, pentru a putea justifica acest mers lent al lucrurilor, însă totul va intra pe un curs normal până la sfârșitul săptămânii.

Taur

Săptămâna începe cu un aer pozitiv și multă energie. Nu știi ce să faci cu această energie, însă prietenii te vor ajuta să o folosești. Astfel, săptămâna începe promițător, însă mijlocul ei te prinde ocupat. Vei avea parte de șapte zile productive și pline de lucruri noi.

Gemeni

Deși te așteptai ca această săptămână să fie una liniștită, modul în care evoluează lucrurile îți demonstrează contrariu. Efortul nu va fi în zadar, iar la sfârșitul săptămânii vei obține câștigul la care ai sperat.

Rac

Ieși în evidență oriunde te-ai duce, însă petrecerile sunt punctul tău forte, iar această săptămână va fi plină de ocazii în care să strălucești. Cu toate acestea, majoritatea conversațiilor pe care le vei purta vor fi interioare, iar acest lucru te va ajuta să-ți răspunzi la întrebări.

Leu

Sistemul este mare și complicat și este important să nu rămâi blocat la mijlocul lui. Săptămâna aceasta este despre carieră, iar tot timpul tău se îndreaptă în această direcție. Cei din jurul tău te vor înțelege și te vor susține, iar asta este tot ce îți trebuie în acest moment.

Fecioară

Această săptămână este despre filozofie. Îți pui neîntrerupt întrebări fără răspuns și despici fiecare vorbă care ajunge la urechile tale. Te complici în fiecare lucru simplu, însă totul va avea un impact pozitiv asupra felului în care te dezvolți.

Balanţă

Te simți bine, iar acest lucru se vede. Cu toate acestea, persoanele din jurul tău vor avea nevoie de puțină consiliere din partea ta, căci nu toată lumea are parte de momente plăcute. Ești prezent pentru prietenii tăi, iar sfârșitul săptămânii vă prinde la o petrecere.

Scorpion

Indiferent de ceea ce simți, încearcă să fii deschis cu acea persoană specială care se află lângă tine. Dacă discuți despre problemele tale, acestea se vor simplifica. Ai parte de tot spijinul din lume. Spre sfârșitul săptămânii, lucrurile încep să se simplifice.

Săgetător

Ai o mulțime de lucruri de făcut în această săptămână, iar problema este că nu prea știi de unde ar trebui să începi. Ar fi potrivit să te organizezi puțin. Fă o listă cu lucrurile pe le ai de făcut și setează-ți prioritățile. Totul va fi mai ușor de rezolvat!

Capricorn

Această săptămână este despre copilărie. Îți reamintești de jocurile pe care obișnuiai să le joci când erai copil și te întorci la ele. Te relaxezi complet, iar acest lucru te ajută să treci mai ușor peste problemele de la locul de muncă. Va fi o săptămână bună pentru tine.

Vărsător

O rudă va încerca să te contacteze, probabil prin intermediul unui apel telefonic neașteptat. Începi să îți privești familia cu mai multă apreciere și dorești să îi dedici mai mult timp. Va fi relaxant să petreci din nou timp cu familia.

Peşti

Îți vei reaminti de o veche scrisoare de iubire, poate de un mail, și începi să cauți din nou romantismul din viața ta. Ți se pare ciudat cum de trecutul este încă atât de actual în mintea ta. Această săptămână este despre muzică și poezie.

 

×