x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămâna 16 - 22 aprilie. Săgetătorii sunt predispuși la conflicte

Horoscop săptămâna 16 - 22 aprilie. Săgetătorii sunt predispuși la conflicte

13 Apr 2018   •   17:00
Horoscop săptămâna 16 - 22 aprilie. Săgetătorii sunt predispuși la conflicte

Berbec

Săptămâna începe într-o notă pozitivă, plină de noutate. Ai parte de schimbări importante în această săptămână. Este posibil să intri în contact cu o persoană care va deveni foarte importantă pentru tine. La locul de muncă ești rațional și pregătit pentru orice situație.

Taur

Încearcă să renunți la orgoliu și să acorzi persoanelor importante din viața ta atenția pe care o merită. Spre mijlocul săptămânii reușești să îți aloci puțin timp pentru relaxare. Weekendul este dedicat artelor. Astfel, o vizită la o galerie de artă sună din ce în ce mai bine.

Gemeni

Începi o săptămână plină de distracție, indiferent dacă petreci timp cu prietenii sau stai de unul singur. Starea de bine te definește, iar optimismul este prezent în aer. Spre sfârșitul săptămânii apar unele probleme de comunicare la locul de muncă.

Rac

Este perfect în regulă să îți faci planuri mari în această săptămână, căci spiritul tău critic te va ajuta să pui la punct toate detaliile. Săptămâna această se concentrează asupra detaliilor care par neimportant la prima vedere, dar care reușesc să schimbe întreg contextul evenimentelor.

Leu

Pare că norocul ți s-a terminat, căci săptămâna începe cu o mulțime de probleme cărora nu le găsești rezolvarea. Tensiunea este prezentă, motiv pentru care lucrurile nu se petrec așa cum îți dorești. Discută cu o persoană apropiată despre lucrurile care te supără și astfel tensiunea va dispărea.

Fecioară

Vrei să îți organizezi viața, motiv pentru care stai mult timp de unul singur și îți analizezi obiectivele, timpul și responsabilitățile. Îți dorești mai mult timp liber, astfel că încerci să fii din ce în ce mai flexibil. În weekend petreci timp cu partenerul.

Balanţă

Ai visuri mari și vorbești despre ele cu prietenii. Primești sfaturi și înțelegere, iar atitudinea aceasta pozitivă din partea prietenilor îți oferă încredere în propriile puteri. Încearcă să îți iei o pauză în weekend, chiar dacă primul impuls este de a munci.

Scorpion

Ești de neoprit! În schimb, în această săptămână ești nevoit să petreci mult timp la locul de muncă, motiv pentru care toată energia ta se va îndrepta spre carieră. Din fericire, optimismul și energia nu te părăsesc în weekend, astfel că reușești să te distrezi la maximum.

Săgetător

 Ești predispus la conflicte în această săptămână, în special cu superiorii de la locul de muncă. Încearcă să fii mai diplomat și să asculți mai mult. Începând cu ziua de joi, comunicarea atinge cote maxime. Petreci mult timp cu familia și prietenii, la sfârșit de săptămână.

Capricorn

Nu ai nicio dorință să petreci timp cu prietenii, cu colegii de la locul de muncă ori cu oricine altcineva. Îți dorești să stai acasă. Nu ai mai avut de mult timp câteva momente pentru tine, așa că acum este momentul să le găsești. Încerci să îți faci ordine în gânduri.

Vărsător

În această săptămână, vei fi nevoit să faci mai multe compromisuri. Este minunat să vezi modul în care oamenii reacționează când faci ceva la care ei nu se așteaptă. Dedici mult timp prietenilor și familiei, iar acest lucru te face să te simți împlinit.

Peşti

 Ai idei complexe care sunt susținute cu fapte, însă ai impresia că cei din jur nu sunt dispuși să te asculte. Cu toate acestea, nu te simți jignit, ci te bucuri de oportunitate și asculți mai mult. Spiritul critic și capacitatea de analiză ating cote maxime în această săptămână.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal aprilie 16-22 aprilie