x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămâna 19 - 25 martie. Racii ies din tipare

Horoscop săptămâna 19 - 25 martie. Racii ies din tipare

16 Mar 2018   •   16:00
Horoscop săptămâna 19 - 25 martie. Racii ies din tipare

Berbec

Vei avea parte de o mulţime de adrenalină la începutul săptămânii. Eşti plin de curaj şi nu ratezi niciun moment să dovedeşti asta. Din păcate, spre mijlocul săptămânii reîncepe rutina, iar lucrurile decurg lent şi monoton.

Taur

Pe măsură ce săptămâna începe, descoperi că oamenii din jurul tău şi-au făcut o părere total greşită despre tine. Spre sfârşitul săptămânii, lucrurile se liniştesc şi reuşeşti să te bucuri de fiecare clipă, indiferent de problemele care se ivesc.

Gemeni

Când este vorba de conversaţii şi dezbateri, eşti pregătit oricând. La începutul săptămânii te vei bucura de toate aptitudinile tale conversaţionale, pe care le vei pune la treabă. Pentru tine, weekendul va începe mai devreme, în condiţiile în care te gândeşti doar la distracţie.

Rac

Nimic nu este prea extravagant în această săptămână. Întorci privirile peste tot pe unde mergi şi profiţi din plin de toată atenţia care ţi se oferă. Se ivesc nişte oportunităţi pe care nu e bine să le ratezi. Profită de ocaziile care îţi ies în cale.

Leu

Toată lumea îşi doreşte să fie în preajma ta în acest început de săptămână. Cu toate acestea, toată această atenţie excesivă te oboseşte. Tot ce îţi doreşti este să petreci timp singur şi să analizezi toate lucrurile care s-au întâmplat în ultima vreme.

Fecioară

Este aproape imposibil să-ţi suprimi nevoia de organizare şi ordine, însă încearcă să nu transformi asta într-o obsesie. Toate evenimentele care vor avea loc în această săptămână te vor scoate din rutina ta zilnică, motiv pentru care trebuie să te laşi puţin purtată de moment.

Balanţă

Ceilalţi îţi vor urma sfaturile, în condiţiile în care eşti un lider excelent. De altfel, săptămâna aceasta îţi oferă o mulţime de şanse de a fi lider. Aceste ocazii te vor propulsa în atenţia oamenilor din conducere, motiv pentru care săptămâna aceasta este dedicată carierei.

Scorpion

Asigură-te că nu stârneşti conflicte pe care, în realitate, nu ţi le doreşti. Orgoliul de care ai dat dovadă în ultima vreme, îşi arată efectele produse. Încearcă să faci unele compromisuri şi să înţelegi că nu ai tot timpul dreptate.

Săgetător

Săptămâna aceasta este plină de noroc. Toate lucrurile îşi ies exact aşa cum ai plănuit, iar acum este momentul să te bucuri de toate beneficiile aduse de reuşită. Este posibil să călătoreşti mult în această săptămână, singur sau împreună cu persoana iubită.

Capricorn

Săptămâna începe cu frustrări, pentru că ai ambiţii mari la care nu îţi doreşti să renunţi. Toată lumea are zile dificile, iar tu trebuie să depui un efort şi să înţelegi asta. Nu fi atât de dur cu tine, dacă lucrurile nu ies aşa cum ţi-ai dorit.  

Vărsător

Ai nevoie de o soluţie creativă? În această săptămână ai toată imaginaţia şi creativitatea de care ai nevoie. Pui la cale planuri geniale pe care reuşeşti să le pui în aplicare. Ai o săptămână productivă în care vei reuşi să duci la bun sfârşit tot ce îţi pui în minte.

Peşti

Din păcate, persoanele din jurul tău nu interpretează aşa cum ţi-ai dori sfaturile pe care le oferi. Încearcă să nu te consumi prea tare pentru lucrurile acestea mărunte, căci acest lucru nu îţi va aduce nimic benefic. Încearcă să îţi selectezi mai bine preietenii.

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal martie 19-25