x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămâna 2 - 8 aprilie. Fecioarele învaţă o lecţie

Horoscop săptămâna 2 - 8 aprilie. Fecioarele învaţă o lecţie

30 Mar 2018   •   17:03
Horoscop săptămâna 2 - 8 aprilie. Fecioarele învaţă o lecţie

Berbec

Săptămâna începe cu unele probleme la care nu te aşteptai, însă nu te panica, lucrurile se vor rezolva mai repede decât îţi imaginezi. În restul săptămânii, încearcă să eviţi conflictele, chiar dacă tensiunea este prezentă peste tot. Energia apare abia spre sfârşitul săptămânii.

Taur

Vei fi înconjurat de prieteni tot timpul, însă acest lucru nu se traduce ca relaxare, ci ca o formă de consiliere. Toţi îşi spun problemele şi aşteaptă sfaturi bune din partea ta. Atâta timp cât vei fi sincer, lucrurile vor decurge de la sine. În weekend, te distrezi cât pentru toată săptămâna.

Gemeni

Situaţia de la locul de muncă va fi puţin confuză la începutul săptămânii. Îţi dai seama că oamenii în care puteai să ai încredere, nu îţi mai oferă motive acum. Încearcă să te organizezi şi să treci la un alt nivel. Ai nevoie doar de propriile puteri. Săptămâna se încheie cu o răsplată pentru munca depusă.

Rac

Pentru tine, săptămâna începe cu o mulţime de energie, pe care nu ştii unde să o consumi. Îţi doreşti să faci o mulţime de lucruri, însă programul aglomerat te cam ţine pe loc. Spre mijlocul săptămânii reuşeşti să-ţi concentrezi atenţia pe lucrurile pe care le ai de făcut, iar satisfacţia nu are cum să nu apară.

Leu

Încearcă să acorzi mai multă atenţie modului în care îţi gestionezi banii, căci de fiecare dată ajungi să rămâi fără ei mult prea repede. Săptămâna aceasta eşti predispus la cheltuieli nejustificate. Problemele de la locul de muncă nu îţi dau pace nici măcar în weekend.

Fecioară

Ai prea multe aşteptări de la oamenii din jurul tău, motiv pentru care în această săptămână vei învăţa o lecţie. O persoană apropiată ţie te va dezamăgi şi nu mai este nimic de făcut în privinţa asta. În loc să îţi concentrezi atenţia pe această problemă, încearcă să te îndrepţi spre lucrurile mai productive.

Balanţă

Primele două zile ale săptămânii vor fi pline de lipsă de concentrare, de aceea este posibil să nu reuşeşti să-ţi duci la bun sfârşit responsabilităţile obişnuite. Spre mijlocul săptămânii, te concentrezi mai mult pe relaţii, aşa că discuţi mult cu prietenii sau petreci mult timp cu perechea ta.

Scorpion

În această săptămână, reuşeşti să-ţi îndeplineşti nişte dorinţe la care lucrezi de mult timp. Te simţi împlinit, iar valul de energie care te cuprinde te ajută să faci tot ceea ce îţi propui. Se anunţă o săptămână productivă.

Săgetător

Lucrurile vor decurge lent şi vor fi destul de ciudate pentru tine, căci nu eşti obişnuit cu acest ritm. Nu ai răbdare şi vrei ca lucrurile să se întâmple atunci când îţi doreşti tu. Spre sfârşitul săptămânii, romantismul va apărea în peisaj.

Capricorn

Creativitatea atinge cote maxime, de aceea trebuie să te asiguri că nu o laşi să se piardă. Orice formă de expresie te poate ajuta să te simţi mai bine. Spre mijlocul săptămânii, vor apărea unele evenimente care te vor pune în faţa unor alegeri importante. Analizează bine opţiunile!

Vărsător

Eşti predispus la cheltuieli nejustificate. Îţi doreşti toate lucrurile pe care le vezi şi nu te poţi abţine din a arunca bani pe toate nimicurile de care, în relitate, nu ai nevoie. În weekend, vei petrece timp cu familia, lucru care ţi-a cam lipsit în ultima vreme.

Peşti

Poate că nu este ziua ta, dar aşa te vei simţi. Răsfaţă-te, iar restul vor simţi nevoia să facă la fel. Va fi o săptămână relaxantă, lipsită de conflicte. Cu toate acestea, există câteva întrebări la care nu reuşeşti să găseşti răspuns. Nu te concentra prea mult pe ele, răspunsurile vor veni la timpul lor.

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal aprilie 2-8 aprilie