x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămâna 2-8 octombrie. Taurii sunt plini de senzualitate

Horoscop săptămâna 2-8 octombrie. Taurii sunt plini de senzualitate

29 Sep 2017   •   13:37
Horoscop săptămâna 2-8 octombrie. Taurii sunt plini de senzualitate

Berbec

Îți dorești să faci o schimbare în ceea ce privește aspectul. Îți este puțin teamă, însă dacă riști, o să fii foarte mulțumit de rezultat. La mijlocul săptămânii, începi niște proiecte pe care le-ai tot amânat în ultima vreme.

Taur

Săptămâna începe plină de senzualitate, iar aerul romantic pe care ți-l oferă te aruncă în centrul atenției. Atragi priviri peste tot pe unde mergi și reușești să creezi o legătură specială cu cineva de care te simți atras.

Gemeni

Încerci să petreci mai mult timp cu familia sau prieteni, căci au existat unele probleme de comunicare în ultima vreme. Fă tot posibilul să discutați deschis despre tot ce vă deranjează. Reușești să rezolvi probleme fără prea mare efort.

Rac

Reușești să creezi legături interpersonale solide, iar toate planurile pe care le ai îți merg ca pe roate. Încearcă să planifici mai bine ce ai de făcut, iar răsplata nu va întârzia să apară. Profită de toate oportunitățile!

Leu

Te bucuri că există cineva care să se ocupe de problemele minore în locul tău, în acest început de săptămână. Mintea îți este ocupată cu lucruri mai profunde, pentru a te putea concentra pe micile responsabilități.

Fecioară

Te simți detașat de grupul de prieteni în care te afli. Îți dorești să pui pe picioare niște planuri de viitor, însă nu știi de unde să începi. O discuție deschisă cu un prieten apropiat îți va oferi toate răspunsurile de care ai nevoie.

Balanţă

Ești foarte atent la detalii, iar acest lucru îți va aduce numai lucruri bune. Încearcă totuși să nu pierzi esențialul în goana ta după detalii. Fă tot posibilul să urmărești imaginea de anasamblu. Sfârșitul săptămânii va fi doar despre romantism.

Scorpion

Acorzi ajutor unor prieteni, stai ore suplimentare la muncă, te ocupi de treburile casnice, altfel spus ești dedicat tuturor responasibilităților și nevoilor celor din jur. Oboseala te ajunge spre sfârșitul săptămânii, deci încearcă să te relaxezi.

Săgetător

Te concentrezi pe munca de echipă în această săptămână și reușești să termini lucrurile pe care le ai de făcut mai repede decât te-ai fi așteptat. Începând de vineri, creativitatea începe să te caracterizeze. Nu o ignora!

Capricorn

Încerci pe cât posibil să-ți setezi prioritățile, căci în ultima vreme a fost un adevărat haos în jurul tău. Îți dorești să acorzi mai multă atenție relației pe care o ai, sau celei potențiale, căci în ultima vreme ai cam ignorat tot ce ține de sentimental.

Vărsător

Începi săptămâna cu o energie ciudată în ceea ce privește interacțiunile. Îți dorești să petreci timp singur și nu vrei să discuți cu nimeni despre modul în care te simți. Încearcă, totuși, să nu te închizi în tine și să comunici mai mult.

Peşti

Puterile tale analitice ating cote maxime și reușești să rezolvi fără prea mare efort toate probleme cu care te confrunți. Spre mijlocul săptămânii, îți dorești să te ocupi de treburile casnice, iar acest lucru te va relaxa.

×