x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămâna 21- 27 mai. Leii sunt plini de romantism

Horoscop săptămâna 21- 27 mai. Leii sunt plini de romantism

18 Mai 2018   •   10:13
Horoscop săptămâna 21- 27 mai. Leii sunt plini de romantism

Horoscop. Iată ce ți-au hărăzit astrele pentru săptămâna 21- 27 mai.

Horoscop Berbec

Săptămâna aceasta este perfectă pentru a încerca să pui în practică toate ideile alea care ţi-au venit în minte în ultima vreme. Nu-ţi fie teamă să apelezi la persoanele din jurul tău în momentul în care ai nevoie de ajutor.

Taur

Nu îţi poţi concentra atenţia pe lucrurile pe care trebuie, motiv pentru care pot apărea unele conflicte la locul de muncă. Încearcă să nu-ţi impui opiniile cu orice scop, este normal ca oamenii să gândească diferit. Vei avea o săptămână tensionată.

Gemeni

Nu îţi vei permite prea multe în această săptămână, căci nu îţi doreşti ca oamenii cu care interacţionezi să se uite ciudat la tine. Nu te schimba pentru nimeni. Fii natural! Spre sfârşitul săptămânii, starea de bine este prezentă şi petreci timp cu oameni de calitate.

Rac

Îţi este foarte greu să te concentrezi. Singurele lucruri la care te gândeşti, în această săptămână, ţin de vacanţă şi de dorinţa de relaxare. Dacă nu îţi doreşti să ieşi din casă, stai pur şi simplu şi citeşte o carte. Energia revine în weekend, iar distracţia nu lipseşte.

Leu

Romantismul va fi alături de tine pe toată perioada săptămânii. Te gândeşti la sufletul tău pereche neîncetat, iar cel mai plăcut mod în care poate trece timpul este atunci când petreceţi timp împreună. Toată săptămâna o să fii cu capul în nori.

Fecioară

Ştii că lucrurile ar merge mult mai repede, dacă toţi oamenii ăştia s-ar da din faţa ta. Ai tendinţa să fii nepoliticos, în această săptămână, motiv pentru care vor apărea şi unele conflicte. Încearcă să ai mai multă răbdare şi încredere în cei din jurul tău.

Balanţă

Eşti în căutare de experienţe noi şi idei inedite. Simţi o dorinţă apăsătoare de a cunoaşte, aşa că preferi să petreci prima parte a săptămânii în casă, printre cărţi şi filme. În schimb, cea de-a doua parte a săptămânii este plină de plimbări în locuri noi.

Scorpion

Săptămâna aceasta este ghidată de instinct. Vei face doar ceea ce îţi vei dori şi vei profita din plin de fiecare clipă. La locul de muncă totul decurge perfect. Ai un coleg nou cu care te înţelegi de minune şi cu care reuşeşti să colaborezi în legătură cu proiecte complexe.

Săgetător

Un prieten bun, care te apeciază foarte mult, îţi va pregăti o surpriză, iar acest început de săptămână îţi va da suficientă energie pentru a duce toate lucrurile la bun sfârşit. Vei avea parte de o săptămână liniştită, caldă şi plină de oameni dragi ţie.

Capricorn

Perfecţionismul care te caracterizată va fi un lucru extraordinar în această săptămână. Vei acorda mai mult timp proiectelor pe care le ai de făcut, însă rezultatele vor fi mai mult decât mulţumitoare. În weekend, te bucuri de relaxare.

Vărsător

Săptămâna aceasta se anunţă a fi una plină de oportunităţi – poţi face ca o mulţime de lucruri uimitoare să se întâmple, însă acest lucru va depinde doar de simţul tău de observaţie. Vei cunoaşte oameni noi datorită capacităţilor tale foarte bune de comunicare.

Peşti

Vor exista unele discuţii în contradictoriu, însă punctul tău de vedere este unul foarte bine pus la punct, singurul lucru pe care mai trebuie să-l faci este să-ţi păstrezi diplomaţia. Sfârşitul săptămânii te va prinde singur, în compania unui film bun.

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 21-27 mai