x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie. Leii au planuri promițătoare

Horoscop săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie. Leii au planuri promițătoare

22 Sep 2017   •   11:31
Horoscop săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie. Leii au planuri promițătoare
Sursa foto: Natalia Rashevskaya/Getty Images/Hemera

Berbec

Săptămâna te găsește mai aproape de nevoile casnice. Îți dorești să petreci mai mult timp cu familia, iar acest lucru vă va apropia mai mult. La mijlocul săptămânii, simți un val de energie care te face să duci la bun sfârșit tot ce-ți propui.

Taur

Încearcă să asculți mai mult și să renunți la impulsul de a judeca înainte să cunoști toate variantele poveștii. O să îți dorești să petreci puțin timp singur, pentru a reuși să te relaxezi în totalitate. Așa îți vei găsi echilibrul.

Gemeni

Te simți mai conectat cu tine și cu cei din jur în această săptămână. Este momentul să renunți la a te mai judeca atât de aspru. Joi, energia ta intelectuală atinge cote maxime și simți că poți face față oricărei provocări.

Rac

Legi legături foarte puternice cu prieteni vechi cu care nu ai mai intrat în contact de ceva timp. Petreci timp de calitate și te simți împlinit. Joi și vineri simți nevoia să petreci puțin timp singur. Citește o carte sau du-te la un film.

Leu

Ai idei care pot avea un efect pozitiv pentru viitorul tău. Planurile tale sunt puse la punct, iar tot ce mai ai de făcut este să le pui în aplicare. Nu renunța la aspirațiile tale, chiar dacă nu primești suportul pe care ți-l dorești.

Fecioară

Simți nevoia să petreci timp cu prieteni buni, în această săptămână. Discuți despre tot ceea ce îți trece prin cap și simți că este o terapie să te eliberezi de toate gândurile care te-au sufocat săptămâna trecută. Ești plin de energie.

Balanţă

În prima parte a săptămânii empatizezi mai mult decât în mod normal, iar acest lucru îți oferă o aură pozitivă în fața oamenilor cu care intri în contact. Reușești să creezi noi legături, însă încearcă să nu te implici prea mult în problemele care nu îți aparțin.

Scorpion

Primești vești de la un prieten aflat la mare distanță. Vă amintiți de momentele petrecute împreună și acest fapt te aruncă în fața unor stări melancolice. Încearcă să nu-ți abandonezi responsabilitățile la sfârșit de săptămână.

Săgetător

Nu ești sigur de ce ar trebui să faci la început de săptămână. Te simți confuz și nu prea știi de unde să începi. O discuție cu familia îți va oferi toate răspunsurile de care ai nevoie pentru a duce la bun sfârșit tot ce ți-ai propus.

Capricorn

Te simți detașat de tot ceea ce se întâmplă în jurul tău și nu ai starea necesară să discuți despre ceea ce te deranjează sau despre problemele celor din jur. Treci pasiv de tot ce se întâmplă în jurul tău și te ocupi de propriile probleme.

Vărsător

Primele zile ale săptămânii te găsesc cu dorința de a practica un sport. Îți dorești să faci o schimbare în viața ta, iar cel mai bun mod este de a adopta un stil de viață sănătos. Te simți plin de energie, iar totul îți merge ca pe roate.

Peşti

Te simți poetic în prima parte a săptămânii. Îți dorești să creezi ceva, iar această intrare în lumea artei te va ajuta să te cunoști mai bine. La sfârșit de săptămână, te gândești să începi niște proiecte care par promițătoare.

 

×