x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămâna 26 februarie - 4 martie. Vărsătorii se gândesc doar la carieră

Horoscop săptămâna 26 februarie - 4 martie. Vărsătorii se gândesc doar la carieră

22 Feb 2018   •   17:02
Horoscop săptămâna 26 februarie - 4 martie. Vărsătorii se gândesc doar la carieră

Berbec

Săptămâna va începe lent pentru tine, însă mintea îţi va fi ocupată tot timpul cu tot felul de nimicuri care nu ar trebui să te îngrijoreze în realitate. Încearcă să te organizezi şi să iei lucrurile pe rând, chiar dacă îţi doreşti să faci totul într-o zi.

Taur

Săptămâna aceasta este doar despre sentimente. Eşti mai romantic decât în mod normal, iar acest aer pe care îl îmbrăţişezi te împinge spre zona artistică. În această săptămână ai şanse mari să-ţi descoperi noi pasiuni.

Gemeni

Nu îţi place misterul ăsta în exces, care nu are niciun rost. Încearcă, totuşi, să nu tragi concluzii înainte să ai toate informaţiile de care ai nevoie. Prietenii tăi îţi admiră puterile şi talentul de anchetator, iar misterul va fi rezolvat până la finalul săptămânii.

Rac

Trebuie să iei o decizie în această săptămână, însă nu ştii pe ce cale să o iei. Ai o mulţime de variante, însă nu te poţi concentra şi, parcă, nu reuşeşti să pui în balanţă avantajele şi dezavantajele. Vorbeşte cu cineva apropiat despre asta.

Leu

Toată lumea crede că tu ai răspunsuri pentru toate întrebările, însă în această săptămână nu reuşeşti să îţi pui în ordine gândurile. Simţi nevoia de odihnă, însă nu poţi găsi linişte în niciun loc în care ajungi. Ia o pauză în mijlocul săptămânii, măcar pentru câteva ore!

Fecioară

Nu te simţi niciodată mulţumit de ce este la suprafaţă. Cu cât descoşi mai mult lucrurile, cu atât acestea devin mai interesante. Discută mai mult cu prietenii, căci această atitudine a ta de a te închide în tine, nu te va ajuta să te eliberezi de toată presiunea asta analitică.

Balanţă

În această săptămână ai senzaţia că lumea poate fi a ta, dacă munceşti suficient de mult. Nimic nu îţi poate sta în cale, căci motivaţia este prezentă. Acum este momentul să pui la punct lucrurile pe care le-ai tot amânat.

Scorpion

Eşti în centrul atenţiei în această săptămână. Toate privirile sunt aţintite asupra ta, iar toată lumea vrea să petreacă mult timp cu tine, însă acest lucru poate fi foarte obositor în această săptămână. Ai o mulţime de lucruri de care vrei sa te ocupi, însă agitaţia din jurul tău nu-ţi permite.

Săgetător

Visezi cu ochii deschişi, motiv pentru care nu te poţi concentra pe nimic altceva în această săptămână. Tot ce ţine de realitate nu este reprezentat prea clar, însă lucrurile la care te gândeşti neîncetat sunt clare şi gălăgioase. Vorbeşte cu cineva pentru a scăpa de tensiunea asta.

Capricorn

Simţi nevoia să faci unele schimbări importante sau nişte simple schimbări de look. Nu ştii exact ce îţi doreşti cu adevărat, dar forma actuală în care te afli nu îţi place, aşa că nişte schimbări sunt bine venite. Simţi nevoia să îţi selectezi persoanele din jur.

Vărsător

Te gândeşti doar la carieră în această săptămână. Vrei să avansezi cât mai repede, căci simţi că de la o vreme baţi pasul pe loc. Firea ta ambiţioasă nu te va lăsa să renunţi. Pe lângă asta, ai unele probleme pe plan sentimental şi îţi doreşti să discuţi cu persoana dragă ţie despre asta.

Peşti

Iubeşti să ajuţi oamenii, aşa că în această săptămână îţi dedici tot timpul problemelor prietenilor tăi. Te gândeşti serios să începi să faci voluntariat, căci simţi că voluntariatul este activitatea care îţi lipseşte. Ai o stare de bine pe tot parcursul săptămânii.

 

×