x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămâna 26 martie - 1 aprilie. Gemenii nu ratează niciun detaliu

Horoscop săptămâna 26 martie - 1 aprilie. Gemenii nu ratează niciun detaliu

23 Mar 2018   •   18:15
Horoscop săptămâna 26 martie - 1 aprilie. Gemenii nu ratează niciun detaliu

Berbec

Firea ta analitică nu îţi dă pace, motiv pentru care este posibil să apară tensiune din cele mai mărunte lucruri. Fii mai precaut la modul în care interpretezi lucrurile, căci pot apărea foarte uşor conflicte minore. Spre sfârşitul săptămânii, atmosfera devine mult mai relaxată.

Taur

Emoţiile puternice pe care le ai te pot arunca în tot felul de probleme. Pe măsură ce săptămâna înaintează, intensitatea emoţională se va schimba într-un farmec irezistibil. Atragi atenţia prin toate locurile prin care mergi şi profiţi de orice oportunitate ce îţi iese în cale.

Gemeni

Puterea ta de observaţie este din ce în ce mai puternică. Nu ţi ratează niciun detaliu, iar analiza la care supui lucrurile îţi oferă o perspectivă complet originală. Spre sfârşitul săptămânii, apar schimbări importante şi idei care merită puse în aplicare.

Rac

La începutul săptămânii, emoţiile sunt mult mai puternice decât raţiunea. Decât să optezi pentru un compromis, care nu te va mulţumi, acordă-ţi timp de gândire în cazul deciziilor importante. Spre sfârşitul săptămânii, eşti din ce în ce mai egoist şi nu vrei să-ţi împarţi timpul cu nimeni.

Leu

Nimeni nu are o intuiţie mai ascuţită decât tine, iar acest lucru va fi cu atât mai vizibil în acestă săptămână. Reuşeşti să duci la bun sfârşit tot ce îţi pui în minte şi te bucuri de rezultate. Romantismul va fi, de asemenea, la ordinea zilei.

Fecioară

Vei fi ghidat de inimă în această săptămână, motiv pentru care nu toate deciziile pe care le vei lua vor fi înţelepte. În plus, sensibilitatea de care dai dovadă te apropie de tot felul de oameni interesanţi, cu care reuşeşti să legi o conexiune la un nivel foarte intens.

Balanţă

Te tot loveşti de o întrebare grea, în această săptămână: Cât de mult ar trebui să dai şi cât de mult ar trebui să iei? Te trezeşti de multe ori în faţa unor decizii grele, iar cel mai uşor mod de a trece peste greutăţi este să apelezi la discuţii deschise cu oamenii dragi ţie.

Scorpion

Încrederea şi carisma pe care le afişezi te fac să îi luminezi pe toţi cei din jurul tău. Toţi cei din jurul tău îşi doresc să petreacă tot mai mult timp cu tine şi te bombardează cu toate problemele lor. Fii răbdător şi ascultă cu atenţie toate problemele celor pe care îi iubeşti.

Săgetător

Nu te poţi concentra pe nimic. Eşti pierdut în propriile gânduri şi nu îţi doreşti să ieşi de acolo până nu reuşeşti să răspunzi la întrebările care te frământă de atâta vreme. Se anunţă o săptămâna ciudată, aglomerată şi lipsită de organizare.

Capricorn

Eşti foarte atent atunci când trebuie să iei decizii, oricât de mărunte ar fi. Atenţia pe care o acorzi fiecărui lucru nu va fi ignorată, iar oportunităţile vor apărea cât de curând. În plus, în această săptămână te concentrezi pe detalii şi ignori, pentru moment, imaginea de ansamblu.

Vărsător

Săptămâna aceasta eşti caracterizat de timiditate. Nu reuşeşti să scapi de ea şi îţi pune piedică la orice pas. Încearcă să evadezi din rutină şi ieşi la o petrecere cu nişte prieteni, chiar dacă este mijlocul săptămânii. Acest lucru te va ajuta să iei lucrurile mai cu uşurinţă.

Peşti

Nu te simţi tocmai în formă, iar toate lucurile trec pe lângă tine fără să le arunci măcar o privire. Simţi că ai nevoie de odihnă, însă nu găseşti momentul potrivit pentru a te bucura de linişte. În weekend, energia îţi revine şi imaginaţia este din nou prezentă în viaţa ta.

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 26 martie 1 aprilie