x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămâna 4 - 10 iunie. Taurii se află într-o tensiune constantă

Horoscop săptămâna 4 - 10 iunie. Taurii se află într-o tensiune constantă

01 Iun 2018   •   12:34
Horoscop săptămâna 4 - 10 iunie. Taurii se află într-o tensiune constantă

Berbec

Săptămâna aceasta va fi plină de informaţii noi, iar tot ceea ce îţi doreşti este să asimilezi tot ce poţi. În plus, te vei ocupa de problemele personale pe care le-ai ignorat în ultima vreme, dar care devin din ce în ce mai deranjante.

Taur

Simţi constant o stare de tensiune, nu ştii exact care este motivul pentru care este prezentă, însă este acolo, iar reacţiile tale vulcanice îi ţin departe pe cei dragi ţie. Spre sfârşitul săptămânii, o discuţie cu un prieten bun te ajută să te relaxezi.

Gemeni

Săptămâna va începe într-un mod ideal: înconjurat de prieteni, plin de energie şi implicat în conversaţii productive, ştii că săptămâna va decurge la fel de bine. Reuşeşti să duci la bun sfârşit tot ceea ce îţi propui şi te bucuri de rezultate.

Rac

Vei fi tentat să încerci tot felul de lucruri noi în această săptămână: de la sporturi la cărţi şi stil vestimentar. Te-ai săturat de rutină, iar acum este momentul să te concentrezi asupra schimbărilor pe care ţi le doreşti.

Leu

Eşti din ce în ce mai ambiţios, astfel că faci primii paşi în direcţia în care îţi doreşti să-ţi conturezi o carieră. Cu toate acestea, partea ta vulnerabilă va fi mai vizibilă decât în mod normal, iar unii oameni ar putea să profite de acest lucru.

Fecioară

Raţionamentul te caracterizează în această săptămână. Argumentele pe care le vei aduce vor atrage atenţia asupra unor probleme importante pe care prietenii tăi le-au cam ignorat. Pe de altă parte, nu vei reuşi să fii flexibil deloc în privinţa programului.

Balanţă

Ai idei grozave, însă nu te poţi concentra pentru a duce la bun sfârşit nimic din ceea ce aveai de făcut. Gândul îţi zboară în altă parte, iar acest lucru te face să fii împrăştiat. Sfârşitul săptămânii te va găsi extenuat şi plin de proiecte amânate.

Scorpion

Eşti mai atent la detalii decât în mod normal, iar acest lucru te face să te concentrezi chiar şi pe lucrurile care nu îţi merită atenţia. Oscilezi între tot felul de teorii care nu se susţin în practică. Spre mijlocul săptămânii, energia începe să fie prezentă.

Săgetător

Nu te baza pe nimeni în această săptămână – totul va depinde doar de tine, iar ceilalţi oricum vor fi prea ocupaţi cu tot felul de alte lucruri pentru a te ajuta. În această săptămână vei învăţa că cel mai mare sprijin al tău eşti chiar tu.

Capricorn

În aceată săptămână vei avea parte de instabilitate socială: ba vei fi înconjurat de oameni, ba vei petrece zile întregi singur, ba vei avea dorinţa de a comunica, ba de a-ţi păstra gândurile pentru tine. De asemenea, intensitatea emoţională va fi tot mai accentuată.

Vărsător

Vei avea parte de conversaţii intense cu cineva drag ţie, ceea ce va duce la o conexiune şi mai strânsă între voi. În această săptămână totul va părea mai greu, până şi treburile casnice vor fi o adevărată povară pentru tine.

Peşti

Mare parte a timpului te vei ocupa de activităţi creative sau de cele pline de distracţie cu prietenii. Spre sfârşitul săptămânii, îţi concentrezi toată atenţia pe rezolvarea unei probleme, a unui mister pentru care vei găsi soluţii inventive şi interesante.

 

×