x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămâna 8 - 14 ianuarie. Vărsătorii sunt plini de energie

Horoscop săptămâna 8 - 14 ianuarie. Vărsătorii sunt plini de energie

05 Ian 2018   •   18:28
Horoscop săptămâna 8 - 14 ianuarie. Vărsătorii sunt plini de energie

Află ce ți-au hărăzit astrele pentru săptămâna 8 - 14 ianuarie.

Berbec

În această săptămână, toată munca pe care ai depus-o de-a lungul timpul va da roade. Deși pentru un moment ai crezut că totul este în zadar, acum reîncrederea în propria persoană reapare. Ai abilitatea extraordinară de a face tot ce îți propui, iar acest lucru se va vedea acum.

Taur

Primești o veste neașteptată legată de un prieten și nu îți vine să crezi cum oamenii se pot schimba de la o zi la alta. Dezamagire nu are cum să nu fie prezentă, însă cea mai bună soluție este să îți arăți indiferența. Discută cu cineva apropiat despre lucrurile care te supară.

Gemeni

Ești complet aerian în legătură cu lucrurile pe care le ai de făcut. Ești complet cufundat în planuri și idei pe care nu știi dacă le vei pune vreodată în aplicare. O discuție cu o persoana specială din viața ta te va ajuta să clarifici lucrurile asupra cărora ar trebui să te concentrezi.

Rac

Nu ești pe aceeași lungime de unde cu jumătatea ta în legătură cu un anumit lucru, iar acest lucru te pune pe gânduri, deși nu ar trebui. Acceptă faptul că nu toți suntem la fel, iar tensiunea va dispărea. Încearcă să nu sari la concluzii nejustificate care te vor afecta pe viitor.

Leu

Dacă iubești pe cineva, lasa-l să plece, dacă așa decurg lucrurile. În această săptămâna, te agăți disperat de lucruri și persoane din viața ta care nu își mai găsesc locul acolo. Spre sfârșitul săptămânii, lucrurile încep să se așeze și îți dai seama undei ai greșit și ce e de făcut pe viitor.

Fecioară

Te-ai săturat de rutină. Vrei ca în acest an abia început să te concentrezi mai mult pe lucrurile care te fac fericit, iar această decizie este crucială pentru bunul mers al lucrurilor. Vrei să îți asumi mai multe riscuri, să îți organizezi mai bine ideile și să te bucuri de toate oportunitățile care îți ies în cale.

Balanţă

În această săptămână, primești ceea ce ți-ai dorit de mult: o persoană cu care să petreci timp de calitate. Fie că este vorba despre dragoste sau prietenie, noua persoană din viața ta îți asigură liniștea și fericirea de care aveai nevoie. Bucură-te de fiecare moment!

Scorpion

Ai o mulțime de întrebări fără răspuns legate de viața ta și de modul în care decurg lucrurile. Își dorești mai multă liniște și nu reușești să îți acorzi un moment de respiro. Încearcă să nu te lași împins în nebunia asta și fă un efort să îți răspunzi cu sinceritate la întrebări.

Săgetător

Ce se întâmplă în mintea ta? Fă un efort și începe săptămâna într-un mod pozitiv. Te gândești de mult timp să reiei legătura cu un prieten vechi, care îți va reda încrederea, iar acum este momentul. Cel mai bine este să discuți despre problemele pe care le ai, pentru a putea trece peste ele.

Capricorn

Săptămâna aceasta este despre viitor. Îți planifici lucrurile pe care le ai de făcut, discuți despre aspirațiile și dorințele tale, iar acest lucru îți dă un impuls să începi să le materializezi. În weekend, lucrurile se vor schimba puțin și te axezi mai mult pe distracție decât pe planificare.

Vărsător

Începi săptămâna cu un aer pozitiv. Ai toată energia din lume pentru a duce la bun sfârșit toate lucrurile pe care le ai în minte. Din păcate, prietenii tăi sunt preocupați cu alte lucruri, însă nu te lăsa descurajat de faptul că nimeni nu pare să îți acorde atenție. Folosește-ți energia!

Peşti

Nu poți ajuta atât de mulți oameni pe cât ți-ai dori. Nu te întrista, dacă vezi că nu ai timpul necesar să faci tot binele pe care ți-l propui. Amintește-ți că până și supereroii au nevoie de timp de odihnă. La sfârșitul săptămânii, reușești să îți acorzi o pauză și să te relaxezi.

×