x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop saptamanal 10 - 16 februarie 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână tensionată din cauza geloziei

Horoscop saptamanal 10 - 16 februarie 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână tensionată din cauza geloziei

09 Feb 2020   •   10:37
Horoscop saptamanal  10 - 16 februarie 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână tensionată din cauza geloziei

HOROSCOP Camelia Pătrășcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna 10-16 februarie. O săptămână în care ne bazăm mult pe cooperare și pe relațiile personale cât și pe cele de la muncă.

HOROSCOP Fecioară - foarte inspirate și intuitive luni și marți. Mintea le funcționează extroardinar de bine, sesizează o oportunitate pentru ele. Trebuie să iasă în evidență și să vorbească. Miercuri și joi sunt tensionate pentru că nu au bani sau nu au resursele necesare pentru a face ceva foarte îndrăzneț. Istețimea lor ține loc și de bani. În weekend poate o mică deplasare, vizită sau conversații plăcute.

HOROSCOP Balanță - atenție la sănătate luni și marți. Au zile de corecție. Miercuri și joi tensiuni, au sentimentul că nu ajung la cineva, nu știu să motiveze pe cineva, se simt înșelați și trădați. Nu trebuie să ia decizii. În weekend pot fi un pic mai inspirate și cum să abordeze o persoană.

HOROSCOP Scorpion - sunt foarte sociali luni și marți, se pot întâlni cu multă lume, își pot face prieteni. Valorifică prieteniile pe care le au deja. Sunt foarte populari în mediul lor. Miercuri și joi se pot anunța tensiuni la locul de muncă. Mici dificultăți cu o persoană pe care nici nu vor să o supere, dar au nevoie și de ea. Pentr weekend își dau importanță, atenție și se ocupă de sănătatea lor.

HOROSCOP Săgetător - pot avea două zile luni și marți grozave. Nu inovează nimic și se bazează pe experiența acumulată până acum. Sunt foarte apreciați și de șefi și de colegi. Miercuri și joi devin tensionați din cauza geloziei. În weekend trebuie să fie atenți la sănătate.

HOROSCOP Capricorn - vorbesc mult și caută soluții tehnice la problemele pe care le au de rezolvat la locul de muncă. În relația partenerială trebuie să își clarifice viitorul. Vor să știe cu cine merg, pe ce drum merg, pentru cât timp și care sunt scopurile comune. Miercuri și joi au o atenționare în legătură cu relația pe care o au cu șefii sau cu o persoană importantă.

HOROSCOP Vărsător - sunt atenți mai mult la calitățile celorlalți luni și vineri pentru că colaborează cu persoane foarte pregătite. Rezolvă lucrurile tocmai datorită lor. Miercuri și joi zile tensionate din cauza unor probleme administrative. Atenție la acte. În weekend sunt cu prietneii.

Citește aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop camelia patrascanu horoscop