x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 11 - 17 iulie 2020, prezentat de Mariana Cojocaru. Ies la iveală secrete întunecate

Horoscop săptămânal 11 - 17 iulie 2020, prezentat de Mariana Cojocaru. Ies la iveală secrete întunecate

11 Iul 2020   •   11:13
Horoscop săptămânal 11 - 17 iulie 2020, prezentat de Mariana Cojocaru. Ies la iveală secrete întunecate
Sursa foto: Pixabay.com

Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrologice pentru perioada 11 - 17 iulie 2020. Alinierea de planetă aduce mari probleme pentru trei zodii. 

 

Horoscop LEU

 

Leu- Alinierea formată din patru planete de care scriam la Berbec vă are în vizor. De ce? Pentru că sunteți o zodie de foc…în vremuri de foc și pară…Mulți nu vedeți căile de evoluție spirituală și profesională, pentru că alinierea de planete vă bulversează. De aici pot apărea probleme în carieră și viață sentimentală marcate de compatibilități disfuncționale, obstacole imposibil de depășit de unii singuri.

 

Horoscop FECIOARĂ

 

Fecioara- Axa Karmică s-a instalat bine de tot în Săgetător și Gemeni, iar cuadraturile pe care le face cu Soarele vostru natal și Neptun Retrograd din Pești(zodia opusă vouă) arată roșu pe semaforul vostru de destin. Vizate sunt familia, casa(domiciliul), problemele ce țin de justiția terestră și divină. E semn că nu ați înțeles ce aveți înscris pe astrograma voastră karmică cu vieți anterioare…

 

Horoscop BALANȚĂ


Balanța- Acum trăim vremuri grele și trebuie să pun punctual pe I și să vă avertizez de vremurile grele. Lăsăm stilul deoparte, că țara e în impas și la necaz. În impas sunteți și voi și nu știți să vă orientați(soluții pe astrograma complexă karmică). De aceea am anticipat și am creat brățările de protecție(sănătate, carieră, amor blocat).

 

Horoscop SCORPION


Scorpion- Alinierea de planete formată din doi patroni astrali ai voștri(Lilith și Marte) cu Luna Albă și Kiron în Berbec, la debut de săptămână, vă poate da planurile sau chiar viața peste cap. Cum ați ales în iubire sau în plan relațional? Crește vertiginos rata de divorț.

 

Citește aici horoscopul

×
Subiecte în articol: horoscop Mariana Cojocaru horoscop