x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop saptamanal 18 - 24 noiembrie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână tensionată

Horoscop saptamanal 18 - 24 noiembrie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână tensionată

17 Noi 2019   •   12:34
Horoscop saptamanal 18 - 24 noiembrie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână tensionată

HOROSCOP Camelia Pătrășcanu a prezentat duminică, la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna 18 - 24 noiembrie. Este cea mai bună săptămână pentru slăbit și detoxifiere.

HOROSCOP  Berbec - au un start foarte bun, dar sunt orgolioși. Luni și marți s-ar putea să intre în conflict cu o persoană. Miercuri e una din cele mai bune zile, cu cele mai bune de cooperare. Joi vin bani. În weekend totul depinde de partenerul de viață.

HOROSCOP  Taur - sunt mai rezervați luni și marți. Sunt cu ochii pe cei din jur. Le aduc vești surprinzătoare Mercur retrograd. Miercuri și joi surprind pe toți cu ideile lor. Joi și vineri au foarte mult de muncit. În weekend lucrurile decurg bine.

HOROSCOP  Gemeni - au chef de vizită și se mișcă în funcție de ele, luni și marți. Trebuie să fie atenți la sarcinile de la muncă, sunt mai concentrați miercuri și joi și pot obține rezultate. În weekend au o dispoziție mai bună.

HOROSCOP  Rac - preocupați de bani. Scot bani din buzunar luni și marți. Unii raci își alină emoțional cumpărând tot felul de lucruri. Au chef de muncă miercuri și joi, rezolvă multe lucruri. Se pot anunța musafiri se liniștesc în weekend.

HOROSCOP  Leu - săptămâna începe tensionată, dar sunt energizați. Se menajează foarte mult la începutul săptămânii. Sunt puși pe treabă miercuri de joi, se mobilizează și îi inspiră pe cei din jur. În weekend se anunță discuții, întâlniri, informații, toate în jurul căminului.

HOROSCOP  Fecioară - atenție la deciziile altcuiva, luni și marți. Sunt prudente și nu se vâră în polemici. Atenție la sănătate. Miercuri și joi au randament și toate lucrurile le ies bine. Joi și vineri vin și bani. În weekend sunt pe drum.

 

Citește aici horoscopul integral

×