x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 2 - 8 august 2021. Leii sunt maeștrii negocierilor. Balanțele își descoperă noi talente

Horoscop săptămânal, 2 - 8 august 2021. Leii sunt maeștrii negocierilor. Balanțele își descoperă noi talente

31 Iul 2021   •   13:35
Horoscop săptămânal, 2 - 8 august 2021. Leii sunt maeștrii negocierilor. Balanțele își descoperă noi talente
Sursa foto: Hepta

Berbec

Vei fi mai lent decât de obicei în această săptămână. Poate că nu simți nici o bucurie legată de munca ta sau nu ești plătit ceât meriți. Asta te supără, așa că este momentul să faci o schimbare. Gândește-te ce posiibiități ai pentru a schimba direcția. Îți imaginezi diferite scenarii pentru a merge unde dorești. Cuvântul care continuă să-ți sune în urechi este „libertate”. Pașii mici de astăzi te vor ajuta mâine.

Taur

În această săptămână, poți ieși din rutină. Vei surprinde pe toată lumea. Te întrebi dacă vrei să-ți continui cariera. La servicu ești foarte solcitatat și te simți blocat, deoarece ai dedicat deja mult timp și energie acestui drum. Împreună cu partenerul vrei să te plimbi prin oraș și să-ți satisfaci mici plăceri culinare. Mergi la cumpărături. 

Gemeni

Cuvintele tale sunt purtate de vânt săptămâna aceasta. Ideile tale ar putea înconjura pământul. O persoană cu autoritate îți va bloca planurile de afaceri. Însă relațiile cu familia vor fi minunate. Puteț lua masa în oraș și depănați amintiri. 

Rac

Obiecte strălucitoare și lucruri de valoare îți sunt la îndemână. Ceva ce vrei să faci îți poate depăși bugetul. Din păcate, uneori emoția îți poate conduce deciziile. Folosește-te de tehnologie. Este o zi bună pentru a învăța cum să navighezi pe telefon, să folosești aplicații de productivitate sau să descarci o aplicație de cheltuieli. Încearcă să editezi un videoclip, să faci muzică pe computer sau artă pe tabletă.

Leu

Ești maestrul negociator săptămâna aceasta. Ia-ți locul în capul mesei. S-ar putea să ai o discuție cu partenerul despre perspectivele pe termen lung ale relației voastre. Stabilești linii directoare care duc la conviețuirea, împărțirea banilor sau punerea la punct a unui contract prenupțial. Poartă o discuție deschisă. Nu toate lucrurile pot fi rezolvate într-o singură zi, dar acesta este un punct de pornire. Vrei să cheltuiii bani pentru ceva valoros. Ar putea fi o bijuterie, o husă nouă pentru telefon sau un model roșu Tesla Y. Ia un prieten cu tine pentru a te ajuta să nu-ți depășești bugetul.

Fecioară

Săptămâna aceasta a o pauză. Răsfăță-te făcând ceea ce vrei. Nu ai chef să faci nimic, ceea ce este foarte diferit pentru tine. Poate dorești să stai în pijamale, într-un hamac sub un copac umbros. Ori vreun joc video care te duce într-o lume magică în care ești șef, iar magia ta este admirată de regat. Cu alte cuvinte, distrează-te. Îi provoci pe cei din jur pentru șiîți încălci propriile reguli. Cine spune că nu poți lua desert la micul dejun?

Balanță

Este posibil să ai un nou hobby pentru că îți descoperi un talent ascuns. Terenul de baschet este plouat, parcul este închis așa că îț vei dedica timp unei alte îndeletniciri. Ai putea descoperi un instrument muzical sau o tehnică de artă care te entuziasmează. 

Scorpion

Puterile tale de percepție sunt de neegalat. Acum vei înțelege calea de urmat. În unele zile, simți că familia ta nu te înțelege. Dar nu trebuie să renunți la ce dorești. Este vorba de a crede în tine și de a-ți urma calea. Dacă ești în căutarea iubirii, o întâlnire întâmplătoare ar putea duce la ceva extraordinar. Dacă ai un partener, este timpul să-l surprinzi cu un mic cadou sau să- declari dragostea ta. 

Săgetător

Te preocupă concepte și posibilități mari. Însă săptămâna aceasta, lucrurile mici aduc rezultate. Îți dau de furcă unele schimburi de păreri sau documente oficiale. Acceptă această sarcină așa cum este și o vei rezolva. Nu ai chef să mergi la muncă, vrei o schimbare de rutină pentru a face ceva care îți place cu adevărat. Ia o pauzăiâ și găsește câteva ore să stai și să meditezi pentru a aduce mai multă bucurie vieții tale. Fă o listă cu ceea ce îți place să faci și lasă Universul să-ți ofere oportunități de a face aceste activități profitabile.

Capricorn

Ve încerca să-ți gestionezi bugetul astfle încât să faci o achiziție importantă. Este o chestiune de nevoi versus dorințe. Fii practic și ia în considerare dacă poți găsi o modalitate pentru anularea taxelor sau să găsești surse de venituri suplimentare. Dacp ești în căutarea dragostei, s-ar putea să întâlnești persoana potrvită la un curs de vară. Dacă te afli într-o relație, atunci folosește această energie pozitivă pentru a afla mai multe despre celălalt. Povestește despre copilăria ta. Vorbește despre lucrurile care îți plac.

Vărsător

Eșt gata să evadezi dar asta te poate costa lipsa de încredere a celorlalți. Așa că, în mod surprinzător, îți vei cere scuze de ce nu este momentul potrivit sau de ce nu ești persoana potrivită. Totodată, este timpul să-ți crezi prietenii, mai degrabă decât diavolul de pe umăr. Ai putea primi un cadou valoros de la un membru al familiei. Acest lucru poate deveni o sursă pasivă de venit, dar te vei și îngrijora. 

Pești

Săptămâna aceasta poți fi fericit și productiv. Dar eșt anxios pentru că te gândești la lucruri pe care nu le poți controla. Încearcă să meditezii pentru a te relaxa, scrie-ți gânduriile, vorbește cu un prieten. Scapă de teamă. Amintește-ț ce a spus Mark Twain. „Am avut o mulțime de griji în viața mea, dintre majoritatea nu s-au întâmplat niciodată”. În schimb, este momentul să fii romantic alături de partenerul tău.

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop