x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop saptamanal 2 – 8 februarie 2020, prezentat de Mariana Cojocaru. Urmează o perioadă plină de blocaje

Horoscop saptamanal 2 – 8 februarie 2020, prezentat de Mariana Cojocaru. Urmează o perioadă plină de blocaje

01 Feb 2020   •   19:10
Horoscop saptamanal 2 – 8 februarie 2020, prezentat de Mariana Cojocaru. Urmează o perioadă plină de blocaje

HOROSCOP. Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrale pentru perioada 2 – 8 februarie 2020. Stellium-ul format din Jupiter, Pluto, Saturn și Karma Negativă vor afecta atât casa, cât și familia și cariera și vor crea multe probleme de toate felurile. 

Horoscop Leu. Dacă ați citit și la celelalte zodii, veți înțelege că singurătatea nu ucide, ci mai degrabă lupta cu viața ne poate afecta sănătatea(Mercur intră în Pești). Karma indică dacă poate fi afectată de relațiile din trecut sau relațiile sentimentale actuale în dragoste. Tot acolo văd dacă de vină este cariera și dacă ați înțeles care este misiunea de viață. Suntem efemeri pe Pământ, dar evoluția se cere să fie bună.

Horoscop Fecioară. Cum Mercur va părăsi Vărsătorul și va intra în Pești(zodia opusă vouă), vă puneți tot felul de întrebări legate de alegerea corectă a carierei, a școlii/lor de urmat sau, dacă ați ales în trecut o școală corectă conform astrogramei. Cum mulți au nevoie de orientare și reorientare, pot să vă îndrum studiindu-vă harta natală, cea mai bună busolă terestră de orientare. Inclusiv în dragoste, sănătate, muncă.

Horoscop Balanță. Spuneam la Berbec de aspectele săptămânii care vă vizează și pe voi(puteți citi întregul horoscop, informativ). Cum sunteți zodia opusă Berbecului, să știți că Stellium-ul menționat face cuadratură și cu Soarele vostru natal pe Axa Kamică). Cum la multe blocaje cheile le găsesc pe viețile viețile voastre anterioare, e bine să știți cât de importante sunt informațiile karmice. Căutări, tensiuni.

Horoscop Scorpion. Dacă ați citit ce am scris, realizați cât de importante sunt și brățările talisman de le confecționez. Aveți nevoie de protecție! Unii pot avea probleme de sănătate, alții în amor, dar cei mai mulți se gândesc la carieră sau la business-urile lor mici sau mari. Nu vă puteți descurca singuri, căci aspectele perioadei sunt mai dure decât în anul anterior. Chiar mi-a confirmat cineva, că nu se aștepta la asta!...

Citește aici horoscopul integral

×