x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 22 - 28 februarie. Fecioarele vor face unele schimbări importante în viața lor

Horoscop săptămânal, 22 - 28 februarie. Fecioarele vor face unele schimbări importante în viața lor

20 Feb 2021   •   15:28
Horoscop săptămânal, 22 - 28 februarie. Fecioarele vor face unele schimbări importante în viața lor
Sursa foto: Hepta

Berbec

Săptămâna începe cu multă energie îndreptată spre zona spirituală. Vrei să te cunoști mai bine, așa că îți propui să încerci o serie de activități noi care să-ți permită să te reconectezi cu propria persoană. Ai parte de o săptămână interesantă.

Taur

Săptămâna aceasta este despre progrese pe plan financiar. Ai învățat să faci economii, așa că săptămâna aceasta te bucuri de reușite. În plus, primești o veste bună de la locul de muncă și, astfel, începi să ai mai multă încredere în propria persoană.

Gemeni

Începi săptămâna cu multă energie pozitivă. Vrei să faci o mulțime de lucruri și, astfel, înveți să-ți organizezi mai bine programul. La finalul săptămânii simți că ai reușit să crești atât de plan profesional, cât și pe plan personal.

Rac

Săptămâna aceasta este despre timp petrecut în compania partenerului de cuplu. Dai dovadă de mult romantism și chiar reușești să duci relația la un nou nivel. Te bucuri de fiecare moment de intimitate petrecut în compania partenerului de cuplu.

Leu

Creativitatea te caracterizează, în această săptămână. Reușești să îți organizezi timpul, astfel încât să ai timp atât de pasiuni, cât și de responsabilități. În plus, primești o veste bună de la locul de muncă, iar acest lucru te ajută să ai mai multă încredere în tine.

Fecioară

Vrei să faci unele schimbări importante în viața ta, așa că renunți la orice fel de scuză. Găsești determinarea necesară să faci primul pas în direcția pe care ți-o dorești. La finalul săptămânii simți că ai făcut progrese importante.

Balanță

Săptămâna aceasta este despre timp în compania prietenilor și familiei. Vrei să te bucuri de prezența persoanelor importante din viața ta, așa că tot timpul tău este organizat în jurul lor. Încearcă să nu uiți de nevoile pe care le ai.

Scorpion

Te bucuri de sprijinul persoanelor importante din viața ta. Astfel, găsești curajul pentru a face un pas important când vine vorba de carieră. Schimbarea pe care o aduci în viața ta te ajută să ai mai multă încredere în tine.

Săgetător

Săptămâna aceasta este despre studiu. Înveți o mulțime de lucruri noi despre un domeniu care te interesează și chiar îți dai seama ce trebuie să faci pentru a începe o carieră în această zonă. Ai parte de o săptămână productivă.

Capricorn

În sfârșit te simți apreciat la locul de muncă. Te bucuri de admirația persoanelor din jurul tău și simți cum fiecare părere îți este ascultată cu atenție. Această încredere pe care o capeți în propria persoană te ajută pe mai multe planuri.

Vărsător

Săptămâna aceasta este despre tine. Vrei să înveți o mulțime de lucruri noi, vrei să te bucuri de pasiunile pe care le ai și vrei să petreci cât mai mult timp cu tine pentru a ajunge la un echilibru interior la care speri de mult timp. Ai parte de o săptămână interesantă.

Pești

Vrei să faci o serie de schimbări când vine vorba de stilul de viață. Astfel, renunți la niște obiceiuri nesănătoase și chiar începi să ai mai multă activitate fizică. La finalul săptămânii ești mândru că ai făcut primii pași în direcția pe care ți-o dorești.  

×