x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 22 - 29 iunie 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o perioadă cu dezbateri, negocieri cu autorităţile

Horoscop săptămânal 22 - 29 iunie 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o perioadă cu dezbateri, negocieri cu autorităţile

21 Iun 2020   •   10:05
Horoscop săptămânal 22 - 29 iunie 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o perioadă cu dezbateri, negocieri cu autorităţile
Sursa foto: pixabaz.com

Patru zodii au parte de schimbări majore în următoarea perioadă. Camelia Pătraşcanu a realizat previziunile astrologice pentru săptămâna 22-29 iunie 2020

 

Balanţă - încep săptămâna în forţă, cu autoritate, se mobilizează foarte bine şi îi mobilizează şi pe ceilalţi. În a doua jumătate a săptămânii, îşi încarcă bateriile.

Scorpion - săptămâna aduce foarte mult autoritarism, îşi impun punctul de vedere, poate pun presiune pe ceilalţi. În a doua jumătate a săptămânii, devin mai prietenoşi, ascultă şi doleanţele celor din jur.

Săgetător - săptămâna aduce autoritate, le este testată experienţa profesională. Sunt foarte apreciaţi la locul de muncă, şi pentru moralitatea lor, dar şi pentru ansamblul pe care îl văd şi care scapă altora din vedere. Ei ştiu să pună elementele puzzle-ului la un loc.

Horoscop săptămânal 22 - 29 iunie 2020

Capricorn - săptămâna aduce mai multă preocupare sau o colaborare cu persoane de la locul de muncă. Trebuie să ştie să aprecieze valoarea celor din jur. Au dezbateri, negocieri cu autorităţile sau cu colaboratorii, dar trebuie să respecte reguli, legi. E bine să se consulte cu un specialist în drept în a doua jumătate a săptămânii.

Vărsător - săptămâna aduce popularitate, sunt în centrul atenţiei, au rezultate foarte bune toată săptămâna, dar joi şi vineri au nevoie de sfatul unui specialist. E bine să ia decizii cu judecată.

Peşti - îşi pun ideile în practică, văd înaintea altora, simt cum evoluează lucrurile. Flerul îi poate mobiliza să facă alte alegeri decât până acum. Simţul lor este de a ocroti şi a ajuta. Sunt apreciaţi joi.

 

Citeşte aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop camelia patrascanu horoscop