x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 23 - 29 aprilie. Taurii sunt plini de empatie

Horoscop săptămânal, 23 - 29 aprilie. Taurii sunt plini de empatie

20 Apr 2018   •   15:21
Horoscop săptămânal, 23 - 29 aprilie. Taurii sunt plini de empatie

Berbec

Săptămâna începe cu inovaţie şi eşti gata să o îmbrăţişezi. Te-ai plictisit de monotonia din ultima perioadă, iar acum este momentul pentru unele schimbări. După un lung proces în care te-ai gândit ce îţi doreşti să faci cu viaţa ta, în sfârşit te-ai hotărât.

Taur

Emoţiile te copleşesc. Empatizezi mai mult decât de obicei, iar oamenii nu apreciază de fiecare dată. Încearcă să îţi controlezi emoţiile în faţa celorlalţi, căci pot profita de slăbiciunile tale. În weekend, te întâlneşti cu prieteni apropiaţi şi reuşeşti să te aduni.

Gemeni

Te gândeşti la problemele de sănătate ale altcuiva, iar acest lucru îţi ţine mintea ocupată mare parte din timp. Petreci timp documentându-te cu privire la această problemă de sănătate. Nişte timp petrecut cu persoana iubită te ajută să te relaxezi.

Rac

Cineva tot insistă cu privire la o înţelegere. Atunci când persoana respectivă întinde mâna pentru a încheia înţelegerea, ai face bine să-ţi ţi mâna pe portofel, căci nu va fi în avantajul tău. Începând cu ziua de miercuri, te concetrezi pe timp ce calitate cu oameni de calitate.

Leu

Toată lumea îşi aduce motivaţiile pe tablă, iar acest lucru te pune pe gânduri, căci nu ştii ce să faci, nu ştii ce ar trebui să te motiveze şi nu ştii unde ar trebui să ajungi. Porţi discuţii profunde cu partenerul de viaţă de-a lungul săptămânii, iar în cele din urmă reuşeşti să descoperi încotro vrei să te îndrepţi.

Fecioară

Oamenii cu care îţi împărtăţeşti opiniile, în această săptămână, au perspective complet diferite, însă acest lucrunu ar trebui să te sperie sau demoralizeze, căci aveţi şi suficiente lucruri în comun. În această săptămână înveţi să-ţi aperi opiniile.

Balanţă

Schimbarea este aproape. Te gândeşti că poate este egoist că îţi zboară mintea doar la lucrurile bune care ţi se întâmplă în ultima vreme, însă este ridicol. Ai muncit mult pentru ce ţi se întâmplă, iar acum este momentul să te bucuri de reuşită.

Scorpion

Ai pe toată lumea în jurul tău, iar tot ce trebuie să faci este să baţi din palme. Eşti în centrul atenţiei şi te bucuri la maximum de acest lucru. Ai prieteni minunaţi, iar acest fapt îţi face săptămâna grozavă. Vei avea parte de distracţie şi de discuţii intense care te vor ajuta să te relaxezi.

Săgetător

Eşti puţin lent în această săptămână, poate şi pentru că nu ai avut parte de prea puţină odihnă în ultima vreme. Spre mijlocul săptămânii, lucrurile încep să revină la normal, iar opiniile tale sunt cerute de cei din jur. Lumea te iubeşti pentru sinceritate.

Capricorn

Ai făcut o mulţime de planuri în ultima perioadă, iar acum este momentul să acţionezi. Ştii tot ce ai de făcut, iar prietenii tăi sunt gata să te ajute. La sfârşitul săptămânii, o persoană importantă va aprecia tot efortul pe care îl depui, iar acesta va fi un plus pe plan profesional.

Vărsător

Ştii că singurul mod prin care poţi să obţii ceea ce îţi doreşti este să îţi aloci timp şi să abordezi lucrurile metodic. Toţi cei din jurul tău vor o mulţime de lucruri de la tine, iar tu ai la fel de multe aşteptări, motiv pentru care în această săptămână vei învăţa să fii răbdător.

Peşti

La începutul săptămânii, îţi doreşti să petreci timp de unul singur, căci toată agitaţia din ultima vremea te-a obosit mai mult decât ţi-ai fi imaginat. Spre sfârşitul săptămânii lucrurile încep să se liniştească, iar tu te simţi, în cele din urmă, cu adevărat odihnit.

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal aprilie 23-29 aprilie