x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 25 - 31 mai. Racii încearcă să acumuleze cât mai multe informații

Horoscop săptămânal, 25 - 31 mai. Racii încearcă să acumuleze cât mai multe informații

21 Mai 2020   •   11:01
Horoscop săptămânal, 25 - 31 mai. Racii încearcă să acumuleze cât mai multe informații
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

În această săptămână te concentrezi mai mult pe partea spirituală și te deconectezi pentru câteva momente, în fiecare zi, de la orice fel de responsabilități. Astfel, încerci să te cunoști mai bine și reușești să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor.

Taur

În această săptămână ai tendința să fii impulsiv. Prin urmare, este important să stai departe de orice fel de conflict sau discuție în contradictoriu. Încearcă să petreci mai mult timp singur pentru a-ți da seama care este sursa care îți generează stres.

Gemeni

Nu reușești să te concentrezi nici măcar atunci când vine vorba de activități plăcute în compania persoanelor importante din viața ta. Te confrunți cu mult stres, având în vedere că ai o mulțime de lucruri pe care vrei să le duci la bun sfârșit. Încearcă să îți organizezi mai bine timpul.

Rac

În această săptămână te concentrezi pe tot ce înseamnă studiu. Vrei să acumulezi cât mai multe informații și, prin urmare, îți petreci mare parte din timp singur. Astfel, îți descoperi o nouă zonă de interes în ceea ce privește viața profesională.

Leu

Nu te simți prea sociabil, în această săptămână. În schimb, petreci mult timp alături de partenerul de cuplu și vă bucurați de fiecare moment de intimitate. Astfel, reușești să crești pe plan personal și să duci relația la un nou nivel.

Fecioară

În această săptămână înveți să muncești în echipă. Ai o mulțime de lucruri de dus la bun sfârșit, iar faptul că înveți să ceri ajutor atunci când ai nevoie, te ajută să realizezi toate obiectivele pe care le ai. În plus, reușești să îi mobilizezi pe cei din jurul tău.

Balanță

În această săptămână te gândești la carieră. Vrei să crești pe plan profesional, iar pentru asta muncești mai mult decât în mod normal. Este important să îți asculți corpul și să iei o pauză din când în când pentru a nu ajunge la extenuare.

Scorpion

În această săptămână reiei legătura cu prieteni vechi cu care nu ai mai vorbit de mult. Astfel, reușiți să puneți la punct un plan de călătorie în natură care să vă ajute mai recuperați din timpul pe care l-ați petrecut departe unul de celălalt.

Săgetător

Nu reușești să îți controlezi așa cum îți dorești emoțiile și, astfel, este posibil să reacționezi impulsiv, chiar și atunci când vine vorba de persoanele importante din viața ta. Încearcă să discuți deschis despre problemele cu care te confrunți.

Capricorn

Începi să îți asculți mai mult intuiția. Astfel, în această săptămână reușești să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți propui. În plus, înveți să comunici mai eficient, iar acest lucru te ajută să crești atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

Vărsător

Vrei să faci unele schimbări când vine vorba de stilul de viață. Astfel, începi să adopți o dietă mai echilibrată și să ai o viață mai activă. În sfârșit găsești determinarea necesară pentru a face schimbările la care te gândești de mult timp.

Pești

În această săptămână reușești să îți organizezi timpul eficient, astfel încât să te poți ocupa atât de responsabilitățile de la locul de muncă, dar și de pasiunile pe care le ai. Astfel, ai parte de o săptămână productivă care te ajută să crești atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 25-31 mai