x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 26 august - 1 septembrie. Scorpionii vor să facă schimbări care țin de aspect

Horoscop săptămânal, 26 august - 1 septembrie. Scorpionii vor să facă schimbări care țin de aspect

22 Aug 2019   •   13:25
Horoscop săptămânal, 26 august - 1 septembrie. Scorpionii vor să facă schimbări care țin de aspect
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Ești mai sensibil decât în mod normal, iar acest lucru este vizibil în special când vine vorba de interacțiunile cu ceilalți. Îți dorești să petreci timp de calitate alături de persoanele dragi ție și orice abatere de la plan te irită.

Taur

Creativitatea te caracterizează în această săptămână. Petreci timp singur, într-o încercare de a evolua când vine vorba de pasiunile pe care le ai. Te gândești din ce în ce mai mult la viitor. Ți se deschid oportunități în această săptămână.

Gemeni

Dedici mai multă atenție meditației. Îți dorești să ajungi în punctul în care te poți concentra pe lucrurile care contează, când vine vorba de drumul pe care ți l-ai ales pe plan profesional. În plus, te bucuri mai mult de lucrurile mărunte.

Rac

Te gândești din ce în ce mai mult la vacanță. Vrei să ieși din zona de confort și să călătorești din ce în ce mai mult în locuri noi. În această săptămână discuți cu niște prieteni despre o eventuală călătorie într-o zonă exotică.

Leu

Romantismul te caracterizează în acestă săptămână. Te concentrezi pe pasiunile pe care le ai și acorzi mai multă atenție partenerului de cuplu. În plus, începi să discuți mai deschis despre lucrurile pe care le simți.

Fecioară

Vrei să începi să îți asumi mai multe riscuri. Fie că este vorba de zona profesională sau de cea personală, ești gata să spui lucrurilor pe nume și să încerci să îți atingi obiectivele, indiferent de cât de dificil se va dovedi drumul pe care ți l-ai ales.

Balanță

Creativitatea și imaginația sunt alături de tine pe tot parcursul săptămânii. Reușești să rezolvi probleme pe care le-ai tot amânat și ești gata să pui în aplicare niște idei mai vechi. Acum ai curajul să faci lucruri pentru tine.

Scorpion

Vrei să faci o serie de schimbări care țin de aspect și de starea de spirit general. Astfel, începi să faci sport și îți concentrezi atenția și asupra dietei pe care o ai. În această săptămână renunți la orice fel de scuză.

Săgetător

Petreci timp de calitate alături de persoana iubită. În această săptămână o să ai parte de multe nopți romantice și de și mai multe discuții profunde care o să ducă relația pe care o ai la următorul nivel.

Capricorn

În această săptămână îți proprui să înveți cât de mult poți. Știi foarte bine ce îți dorești să faci pe viitor, așa că îți concentrezi atenția pe acumularea de informații semnificative pentru domeniul pe care ți l-ai ales.

Vărsător

Te gândești din ce în ce mai mult la problemele financiare pe care le ai, iar în această săptămână îți propui să rezolvi cât de mult poți această situație. În plus, vrei să găsești un echilibru între viața profesională și viața personală.

Pești

Ești un artist, iar în această săptămână te comporți ca atare. Petreci mult timp de unul singur, în încercarea de a da tot ce e mai bun din tine în zona artelor. În plus, reușești să te reconectezi cu propria persoană.

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 26 august 1 septembrie