x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 27 decembrie - 2 ianuarie. Berbecii sunt apreciați. Leii pierd distracția

Horoscop săptămânal 27 decembrie - 2 ianuarie. Berbecii sunt apreciați. Leii pierd distracția

23 Dec 2021   •   16:49
Horoscop săptămânal 27 decembrie - 2 ianuarie. Berbecii sunt apreciați. Leii pierd distracția
Sursa foto: Hepta

Berbec

Săptămâna aceasta, te uiți la posibilități. Ai putea să te bucuri de glorie, să primești complimente pentru un cadou pe care l-ai făcut sau pentru o masă excelentă pe care ai pregătit-o. Ești regele grătarului sau gazda care rivalizează cu Martha Stewart. Ești felicitat pentru munca bună pe care ai făcut-o. A ajunge dintr-un loc în altul este o provocare este și costisitor. Încercarea de a strânge bani sau de a scăpa de o taxă  companiei aeriene pentru bagaje poate ajunge să te coste în diverse moduri. Cer o reducere oriunde te duci astăzi.

Taur

Lucrurile care înainte te deranjau acum îți par în regulă. Este o creștere personală. Petrece timp cu oameni de care îți pasă cu adevărat. Te vei distra. Momentele ca acestea fac ca toată munca ta să merite. Unii oameni din jurul tău sunt nervoși. Chiar dacă nu ai făcut investiții, înțelegei finanțele și modul în care perturbările de pe Wall Street se pot răspândi pe Main Street. În același timp, îți dai seama că aceasta ar putea fi o oportunitate de cumpărare. Caută niște chilipiruri în lumea investițiilor.

Gemeni

Ai de ales să-i urmezi pe alții sau să-ți urmezi inima. Există o tentație destul de mare de a urmări un pont de investiție. Dar ai grijă la presiunea colegilor astăzi, deoarece Neptun poate face lucrurile să pară mai atrăgătoare decât sunt cu adevărat. Ai putea avea o întâlnire romantică care este neașteptată și posibil interzisă. S-ar putea să nu fie ceva ce ați inițiat tu, dar este prea tentant pentru a refuza. Un fost iubit poate să apară arătând foarte bine și să aibă puțin timp la dispoziție. Înainte de a-l urma, ia în considerare ce ai acasă.

Rac

Toată lumea pare să știe ce faci. Acum că ți-ai prezentat iubitul prietenilor și familiei, va trebui să răspunzi la întrebări despre viitor. Un prieten vrea să știe când îți vei schimba starea relației pe rețelele sociale. Bunica ta vrea să-i spui când ai de gând să stabilești data nunții. Ai grijă la tehnologie. Să nu pierzi documente importate din laptop sau să nu verși cafeaua pe el. Ori câinele se încurcă prin cabluri. Este un moment bun pentru a verifica de două ori pentru a vă asigura că totul este în siguranță.

Leu

Ești ispitit să faci alegeri dulci. Iubita ta poate vrea să se joace, dar ai o treabă pe care trebuie să o termini. S-ar putea să fii chemat pentru o tură de ultimă oră sau să înlocuiești pe cineva care este în concediu. Concluzia este că planurile tale de distracție ar vor fi anulate. Cel mai bun lucru de făcut este să încerci să fii flexibil și să faci ajustări.

Fecioară

Săptămâna aceasta, romantismul poate fi dulce și, eventual, puțin obraznic. Ai putea să te distrezi bine. Șoptești poezii dulci și sexy la urechea iubitei tale. Și asta ar putea avea efectul dorit, de a-ți oferi o aventură romantică. Vei face o achiziție astăzi care îți impune să semnezi ceva. Ar putea fi o închiriere de apartament sau o achiziție mare pentru casă. Pregătește-te să te tocmești. Totul este despre negociere.

Balanță

Tu decizi ce rămâne și ce pleacă. Ai discernământ. Hotărăști căc ai prea multe lucruri. Aduni ceea ce nu mai folosești pentru a vinde pe internet sau pentru a trimite la un magazin de caritate. Îndepărtezi vechiul și faci mai mult spațiu în viața ta. Totodată, este destul de ușor să cheltui prea mult. Fapt ce îți va devaliza cardul. Sau poate ai ratat o plată și acum trebuie să o onorezi. 

Scorpion

Cântărește-ți opțiunile împreună cu familia. Ai resurse pe care să te bazezi.  Poți să te așezi cu copiii pentru o discuție lungă. Cu copiii mai mici vă jucați împreună. Copiii mai mari îți spun despre planurile lor viitoare pentru carieră și despre unde doresc să locuiască. Aceasta ar putea fi o zi care îți deschide ochii. Poți să ai o discuție lungă cu partenerul de viață ori despre un anumit împrumut pentru un membru al familiei. Va fi nevoie de unele compromisuri pentru ca fiecare dintre voi să simtă că opiniile i-au fost ascultate și respectate. Dacă întâmpini rezistență astăzi, mergi încet. Vei putea negocia o înțelegere.

Săgetător

Îți poți schimba gândirea. Ești mereu deschis la idei noi. Suma de bani pe care o aduci este legată în mod specific de convingerile pe care le-ai format devreme în viață. Examinează cu atenție ideile despre bani și potențialul de câștig. S-ar putea să existe o oportunitate la locul de muncă care se află în afara zonei de confort, dar oferă provocarea și vizibilitatea de care ai nevoie pentru a merge mai departe. Este un moment bun să-l anunți pe șeful tău că vei lua frâiele.

Capricorn

Săptămâna aceasta, urci spre succes. Ajungi la noi culmi. S-ar putea să faci drumeții, alpinism sau ciclism. Ai putea fi la sala de sport pe peretele de alpinism sau la curse de spin contra cronometru. Ai energie și șansa de a transpira. Cineva îți  poate dezvălui că este îndrăgostit de tine. Acum s-ar putea să te simți destul de stânjenit în preajma lui și să trebuiască să ai o discuție despre viitor. Dar, mai întâi, trebuie să decizi dacă vrei și tu această relație.

Vărsător

Îi ajuți pe alții să progeseze. Acceptă schimbarea. S-ar putea să-ți petreci zilele în pijamale de vacanță și în papucii aceia noi, pe care ți i-a dat-o sora ta. Oprește telefonul, mailul și ascultă ce are de spus Universul. Apoi vei înfrunta frigul pentru a-i ajuta pe alții. Vei depune ceva efort. Ar putea exista limitări din cauza vremii sau a logisticii. Și tot ceea ce faci durează mai mult decât te aștepți. Dar până la urmă, te simți mulțumit și conectat cu ceilalți la un nivel spiritual profund.

Pești

Oamenii sunt bucuroși să te vadă. Oriunde te duci, aduci bucurie. Ai mai multe invitații să te vezi cu prietenii . S-ar putea să călătorești dintr-un loc în altul și să fii întâmpinat cu îmbrățișări. Cineva strigă numele tău când intri pe ușă, amintindu-ți cât de binevenită este cu adevărat vizita ta. Totodată, ai multe mailuri de citit pentru serviciu. 

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal