x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 28 mai - 3 iunie. O săptămână plină de inspiraţie

Horoscop săptămânal, 28 mai - 3 iunie. O săptămână plină de inspiraţie

25 Mai 2018   •   14:30
Horoscop săptămânal, 28 mai - 3 iunie. O săptămână plină de inspiraţie

Horoscop Berbec

Încercă să ai mai multă încredere în tine în această săptămână, în ciuda faptului că te gândeşti tot timpul la problemele pe care nu ai reuşit să le rezolvi. Ideile pe care le ai merită puse în aplicare, iar prietenii îţi vor fi alături la orice pas.

Horoscop Taur

Te simţi mai apropiat ca niciodată de grupul tău de prieteni. Vei petrece mult timp cu oamenii pe care îi iubeşti, motiv pentru care vei avea o mulţime de energie pozitivă în această săptămână. Pe de altă parte, vei avea momente în care vei fi mai impulsiv decât în mod normal.

Horoscop Gemeni

Vei avea parte de puţină dramă, la începutul săptămânii, însă aceasta nu este despre tine, ci despre nişte colegi de muncă. Îţi doreşti să îi ajuţi să-şi rezolve problemele, însă nu poţi. În restul săptămânii, te concentrezi pe a petrece timp de calitate cu oamenii pe care îi iubeşti.

Horoscop Rac

Ai multă energie, însă nu o poţi canaliza către lucrurile pe care le ai de făcut, motiv pentru care agitaţia pe care o resimţi nu îţi aduce niciun beneficiu. Spre sfârşitul săptămânii, lucrurile încep să se liniştească, iar tu găseşti calmul de care ai nevoie pentru a te relaxa.

Horoscop Leu

Săptămâna aceasta este despre poezie, artă, muzică. Te concentrezi pe latura ta spirituală, iar lucrurile minunate pe care reuşeşti să le creezi îţi oferă toată fericirea de care ai nevoie. De asemenea, o persoană importantă din viaţa ta îşi va face simţită prezenţa la orice pas.

Horoscop Fecioară

Aşteptările mari pe care le ai de la propria persoană nu îţi permit să te bucuri de lucrurile mărunte. În această săptămână, vei avea şansa să cunoşti oameni noi care te vor face să ai mai multă încredere în tine şi în lucrurile pe care le faci.

Horoscop Balanţă

Vei avea o săptămână aglomerată, însă dacă te plângi treburile nu se vor rezolva de unele singure. Încearcă să te organizezi şi să nu îţi fie teamă să ceri ajutorul prietenilor atunci când nu mai faci faţă. Sfârşitul săptămânii va aduce cu el şi relaxare.

Horoscop Scorpion

Eşti într-o stare bună de spirit, motiv pentru care îţi faci timp pentru toate lucrurile acelea frumoase de care nu te-ai ocupat în ultima vreme: vizitatul galeriilor de artă, vizionatul pieselor de teatru, cititul unei cărţi. De asemenea, nu dai înapoi când cineva are nevoie de ajutor.

Horoscop Săgetător

Încrederea pe care o ai în propria persoană va fi suficient de puternică acum pentru a face primul pas în privinţa persoanei de care eşti atras sau pentru a începe afacerea aceea la care te gândeşti de mult. Vei avea o săptămână productivă!

Horoscop Capricorn

Această săptămână se axează pe comunicare. Gândeşte-te la ce este nevoie să spui pentru a obţine rezultate eficiente. Micile schimbări pe care le faci au un impact mare asupra imaginii tale de ansamblu, motiv pentru care vei beneficia pe multă atenţie din partea celor din jur.

Horoscop Vărsător

Săptămâna aceasta este despre creativitate, iar cel mai mult se va simţi la locul de muncă. De asemenea, există şansa să cunoşti o persoană care să se potrivească cerinţelor tale privind partenerul de viaţă, iar acest lucru te va lăsa cu capul în nori.

Horoscop Peşti

Începi să interpretezi lucrurile din jurul tău dintr-o altă lumină, iar acest lucru te face să mai acorzi o şansă oamenilor pe care, iniţial, i-ai respins. Această deschidere pe care o arăţi va duce la noi prietenii şi la amintiri superbe.

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 28 mai 3 iunie