x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 29 noiembrie - 5 decembrie 2021. Racii îți reorientează prioritățile, iar Fecioarele au parte de câteva schimbări în familie

Horoscop săptămânal, 29 noiembrie - 5 decembrie 2021. Racii îți reorientează prioritățile, iar Fecioarele au parte de câteva schimbări în familie

de Moira Dună    |    28 Noi 2021   •   10:26
Horoscop săptămânal, 29 noiembrie - 5 decembrie 2021. Racii îți reorientează prioritățile, iar Fecioarele au parte de câteva schimbări în familie
Sursa foto: David Hurley Unsplash.com

Berbec

Eclipsa de Soare deschide oportunități educaționale, așa că trebuie să iei o decizie. Ești generos dar uiți cât de greu este să aduni fonduri pentru o organizație caribatilă ori poate vrei să trimiți niște bani unor rude mai tinere. Sau oferi un cadou unui vecin. Totodată, vei merge la petrecerea firmei și ți se vor atribui responsabilități legate de decorațiuni sau catering. Ești ocupat de pregătiri, faci liste, te organizezi.

Taur

Obții banii de care ai nevoie pentru a-ți realiza un obiectiv important. Eclipsa de Soare îți va deschide o ușă. Dacă ești în căutarea dragostei, nu trebuie să cauți prea departe. O cunoștință ar putea fi destul de interesată de o relație cu tine. Vei participa la o petrecere sau la un eveniment social. Ferește-te însă de iinvestiții riscante, un portofoliu solid te ajută să dormi noaptea. Reechilibrează-ți conturile și investește în companii solide. 

Gemeni

Eclipsa de Soare te apropie de iubire. Urmează-ți inima. În același timp, ocupă-te de cariera ta și vorbeșteo cu managerul tău pentru a te muta pe un alt post. Dacă nu poți avansa la actualul loc de muncă, gândește-te să lucrezi în altă parte. Acum există multe locuri de muncă care îți vor aduce oportunități interesante și profitabile. Totodată, vei avea o aventură interesantă. Vei întâlni o persoană interesantă, dintr-o altă țară. Vei fi captivat de poveștile ei și s-ar putea să se ajungă la o poveste de dragoste. 

Rac

Eclipsa de Soare îți reorientează prioritățile. Dacă ești la mare distanță de partenerul tău, vei fi gata să sari în avion. Dacă locuiești cu iubitul tău, vrei să-i oferi o vacanță surpriză. Dacă ești în căutarea dragostei, caută mai departe de locuința ta. însă concentrează-te și pe responsabilitățile financiare. Plătește-ți facturile online. Pune-ți bugetul pe hârtie. 

Leu

Eclipsa de Soare îți zguduie viața. Poate provii dintr-o familie talentată. Gândește-te să realizați împreună lucruri mari, așa că discută cu cei apropiați să începeți o afacere sau să vă adunați resursele pentru a face investiții. Dacă ai copii, unul dintre ei te anunță că îți va prezenta un nou iubit de sărbători. Ori te anunță că va avea un copil. Sau primește cadou un animal de companie. 

Fecioară

Eclipsa de Soare aduce câteva schimbări în familie. Vei lua o decizie foarte importantă împreună cu partenerul tău. Sunteți gata să vă susțineți reciproc. Dacă ești în căutarea dragostei, poți găsi pe cineva cu care ai o chimie grozavă. Ai multă energie, așa că verifică-ți lista cu lucrurile pe care le ai de făcut. Îți rezolvi eficient sarcinile zilnice. 

Balanță

Eclipsa de soare cere mai puține discuții și mai multă acțiune. Alege o direcție. Ai ocazia să câștigi mai mulți bani dacă muncești mai mult. Asta înseamnă ore suplimentare sau responsabilități sporite. Primești și vizita unei persoane care vine la tine pentru un sfat. 

Scorpion 

Săptămâna aceasta, poți intra pe drumul spre succes. Începe cu mentalitatea ta despre bani. La începutul săptămânii vei avea și o întâlnire romantică, ceea ce înseamnă o noapte de amor. În același timp, casa ta ar putea fi o sursă de venituri. Vrei să o închiriezi. Dar vrei să te și extinzi, așa că ceri bani familiei pentru a cumpăra un alt apartament sau un teren. 

Săgetător

Eclipsa de Soare se petrece în propriul tău sem, aducând schimbări semnificative în viața ta. Ai depus eforturi foarte mari la serviciu și ai fost o gazdă bună pentru familie și prieteni. Acum ai nevoie de o zi liberă și să aibă cineva grijă de tine. Ți se cere să vorbești în fața unui grup, să conduci o întâlnire sau să faci un anunț important.

Capricorn

Eclipsa de Soare te  face mai intuitiv. Alege calea spirituală, așadar. Totodată, simți o conexiune puternică cu un prieten și sunteți dispuși să vă împărtășiți cele mai întunecate  secrete. Aceasta este o persoană pe care te poți baza cu adevărat pentru a vorbi atunci când te simți speriat sau nesigur. Și el simte la fel pentru tine. Însă dormi mai mult pentru că ești foarte obosit. 

Vărsător

Eclipsa de soare te ajută să înțelegi unde ești blocat și rezolvă lucrurile. Spune-i șefului tău că vrei să pleci în altă parte sau cum să câștigi mai mult. Dacă nu crezi că există posibilități pentru tine în această companie, probabil că este timpul să aplici la un alt loc de muncă. Un grup de prieteni te susține dar nu ai timp să petreci prea mult timp cu ei. 

Pești

Eclipsa de soare îți luminează cariera și vocația. Acesta ar putea fi inceputul unei mari schimbari. Dacă urmezi o formă de educație, acum este momentul să-ți obții licența. Sau lucrezi la un proiect de amploare, așa că închide ușa biroului și concentrează-te serios asupra lui. 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop