x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 3 - 9 februarie. Săgetătorii se vor încărca cu multă energie pozitivă

Horoscop săptămânal, 3 - 9 februarie. Săgetătorii se vor încărca cu multă energie pozitivă

03 Feb 2020   •   14:46
Horoscop săptămânal, 3 - 9 februarie. Săgetătorii se vor încărca cu multă energie pozitivă
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

În această săptămână simți nevoia să petreci mai mult timp în confortul oferit de propria locuință. Astfel, ai tendința să ignori interacțiunile sociale, chiar și atunci când vine vorba de prieteni. Totuși, încearcă să îți găsești liniștea și răbdarea de a discuta cu oamenii importanți din viața ta.

Taur

Înveți să comunici eficient, iar acest lucru te ajută să faci un pas mai aproape de obiectivul pe care îl ai pe plan profesional. Cunoști oameni noi de la care ai multe lucruri de învățat și ai din ce în ce mai multă încredere în propria persoană. Nimeni și nimic nu te poate opri.

Gemeni

Nu reușești să îți controlezi emoțiile așa cum îți dorești și te găsești de multe ori în poziția în care nu reușești să te aduni. Pe de altă parte, spre finalul săptămânii capacitatea ta intelectuală atinge cote maxime și reușește să acumulezi informații esențiale și să rezolvi probleme care te deranjează de mult timp.

Rac

Petreci mai mult timp singur într-o încercare de a te reconecta cu propria persoană. Astfel, în această săptămână vorbești mult cu tine și încerci să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor. Încearcă să acorzi atenție și partenerului de cuplu.

Leu

Ai multe idei în această săptămână, însă nu găsești răbdarea să le analizezi înainte de a încerca să le pui în aplicare. Este important să îți acorzi timp de gândire înainte să iei o decizie care îți va consuma resurse. Discută cu o persoană în care ai încredere despre ideile pe care le ai.

Fecioară

Reușești să îți organizezi timpul astfel încât să poți sta mai mult cu prietenii, fără a fi nevoie să îți abandonezi responsabilitățile. În fond, ai parte de o săptămână productivă care îți aduce multe bucurii. În plus, reușești să te relaxezi așa cum nu ai mai făcut-o de mult timp.

Balanță

În această săptămână începi să privești viața cu alți ochi și, astfel, reușești să te bucuri de toate lucrurile mici din viața ta. Acest nou mod în care abordezi lucrurile te ajută să ai mai multă încredere în propria persoană și să îți asumi mai multe riscuri.

Scorpion

Reiei legătura cu un prieten vechi cu care nu ai mai vorbit de mult, iar acest lucru îți oferă mai multă speranță când vine vorba de viitor. Astfel, în prima parte a săptămânii petreci timp cu această nouă persoană veche din viața ta, în timp ce cea de-a doua parte a săptămânii este dedicată muncii.

Săgetător

Săptămâna aceasta aduce cu sine multă energie pozitivă. Astfel, vrei să faci multe schimbări în viața ta care să îți îmbunătățească stilul, iar acum găsești curajul să renunți la lucrurile sau persoanele care te-au ținut pe loc în tot acest timp. Te redescoperi în fiecare zi.

Capricorn

Nu reușești să îți păstrezi calmul nici măcar atunci când vine vorba de problemele simple cu care te confrunți. Este important să discuți deschis despre emoțiile care te încearcă și, de asemenea, munca în echipă te va ajuta să îți găsești liniștea la locul de muncă.

Vărsător

Vrei să îți schimbi stilul de viață, mai ales atunci când vine vorba de sport. Astfel, în această săptămână începi să faci primii pași către o viață activă. În plus,  găsești determinarea necesară să faci tot ceea ce îți propui de mult timp.

Pești

Imaginația este prezentă pe tot parcursul săptămânii și te ajută să ieși în evidență la locul de muncă prin intermediul ideilor originale pe care le ai. În plus, reușești să petreci timp de calitate alături de partenerul de cuplu, iar acest lucru vă apropie mai mult.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 3-9 februarie