x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 3 - 9 mai. Săptămâna aceasta este despre curajul de a încerca lucruri noi

Horoscop săptămânal, 3 - 9 mai. Săptămâna aceasta este despre curajul de a încerca lucruri noi

02 Mai 2021   •   14:02
Horoscop săptămânal, 3 - 9 mai. Săptămâna aceasta este despre curajul de a încerca lucruri noi
Sursa foto: Hepta

Berbec

Ai o mulțime de lucruri de făcut, însă nu reușești să îți organizezi timpul eficient. Este recomandat să îți acorzi un moment pentru a-ți face ordine în gânduri și pentru a reuși, astfel, să îți faci o listă de priorități. Ia lucrurile pe rând!

Taur

Ai parte de o săptămână agitată în care vrei să duci la bun sfârșit o mulțime de lucruri. Totuși, este recomandat să nu pui prea multă presiune pe tine, pentru a nu îți îngreuna treaba. Pe de altă parte, te bucuri de sprijinul persoanelor importante din viața ta.

Gemeni

Nu te simți apreciat, iar asta îți aduce multă tensiune. Este recomandat să faci o schimbare, dacă drumul pe care ești acum nu îți mai aduce fericire. În această săptămână reușești să te redescoperi și îți dai seama, astfel, ce îți dorești cu adevărat de la viitor.

Rac

Înveți să muncești în echipă, iar asta te ajută să duci la bun sfârșit tot ce îți propui. Ai calitățile unui adevărat lider și reușești să îi determini pe cei din jurul tău să-și unească forțele pentru a atinge același obiectiv. Ai parte de o săptămână productivă!

Leu

Săptămâna aceasta este despre curajul de a încerca lucruri noi. Reușești să scapi de frică și să îți canalizezi energia spre activități care te ajută să descoperi lucruri noi despre tine. În plus, petreci timp de calitate în compania persoanei iubite.

Fecioară

În această săptămână, îți acorzi câteva momente de pauză și, astfel, reușești să-ți reîncarci bateriile după o perioadă foarte agitată. Petreci timp în compania familiei și reușești să te relaxezi mai mult decât ți-ai putea imagina.

Balanță

Săptămâna aceasta este despre studiu. Reușești să îți aloci câteva momente pentru a putea să înveți lucruri noi despre un domeniu care te interesează. Mai mult, problemele cu banii încep să dispară și, astfel, privești cu mai mult optimism spre viitor.

Scorpion

Te bucuri de sprijinul persoanelor din jurul tău, iar asta te ajută să ai din ce în ce mai multă încredere în tine. În plus, începi să privești cu optimism spre viitor și să îți dai seama ce ai de făcut pentru a putea să-ți atingi obiectivele.

Săgetător

Vorbești deschis despre ceea ce simți, iar asta te ajută pe mai multe planuri. Relațiile cu persoanele din jurul tău se îmbunătățesc și chiar simți că faci progrese importante la locul de muncă. La sfârșitul săptămânii, primești o veste bună pe care o aștepți de mult.

Capricorn

Muncești mai mult decât în mod normal, iar asta poate aduce cu sine extenuare. Este recomandat să îți organizezi mai bine programul, pentru a avea timp și pentru lucrurile care te definesc cu adevărat, dar și pentru a te bucura de puțină relaxare.

Vărsător

Săptămâna aceasta este despre timp petrecut în compania persoanelor importante din viața ta și reușești, astfel, să îți dai seama în ce direcție trebuie să o iei pentru a-ți atinge obiectivele. Ai parte de o săptămână cu adevărat interesantă!

Pești

Săptămâna aceasta se împarte între timp petrecut cu persoana iubită și timp petrecut în compania pasiunilor pe care le ai. Te bucuri de fiecare moment și începi să privești lucrurile dintr-o nouă perspectivă.

 

×