x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop saptamanal 5 - 11 august 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână bună și tonică pentru toată lumea

Horoscop saptamanal 5 - 11 august 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână bună și tonică pentru toată lumea

04 Aug 2019   •   13:40
Horoscop saptamanal 5 - 11 august 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână bună și tonică pentru toată lumea

HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 horoscopul săptămânii 5 - 11 august.

HOROSCOP Leu - sunt centrați pe ei, orgolioși, energici și hotărâți să schimbe lucrurile. Se poate spune că august este luna lor, iar această săptămână îi va înviora. Idei noi, proiecte noi. Zilele de luni și marți sunt grozave. 

HOROSCOP Fecioară - reglaje profesionale și legate de sănătate. Primesc soluții, înțeleg de ce sunt într-o anumită situație, știu să asculte și să înțeleagă nevoile altora. Se repliază în funcție de context. Luni și marți sunt discuții despre bani, pot scoate multe de la alții. Tensiunile sunt aduse de niște informații.

HOROSCOP Balanță - prieteni și chef de distracție. Primesc multe complimente și sunt foarte curtate. Pot fi discuții legate de niște proiecte noi, se inspiră din modelele altora. Au nevoie de ele și le găsesc. Săptămâna începe bine, sunt intuitivi, dar atenție la bani.

HOROSCOP Scorpion - este accentuată zona conducerii, trebuie să fie fermi și autoritari, trebuie să iau decizii. Dacă se mobilizează vor avea succes financiar. Atenție la micile greșeli, miercuri și joi sunt foarte încordați, dar realizează lucruri, sunt zilele cele mai importante din săptămână.

HOROSCOP Săgetător - legătura cu străinătatea sau cu oamenii de sus este foarte importantă. De acolo pot veni sfaturi foarte bune. Au nevoie de facilitatori, oameni care să facă legătura. Tensiuni miercuri și joi, poate pe probleme administrative sau legale. Trebuie să se menajeze, pentru ca în weekend să se reformuleze.

HOROSCOP Capricorn - atenți la o persoană importantă pentru ei. Vor să o bucure și se vor strădui luni și marți, pentru a-i face pe plac. Miercuri și joi tensiunile aduc nazuri din partea persoanei respective. Multe lucruri în această săptămână depinde de ceilalți.

Citeste aici horoscopul integral

×