x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 8 - 14 decembrie 2019, prezentat de Mariana Cojocaru. Se produc schimbări majore pe cerul astral și cine nu se adaptează se poate trezi cu chestiuni bruște, neașteptate

Horoscop săptămânal 8 - 14 decembrie 2019, prezentat de Mariana Cojocaru. Se produc schimbări majore pe cerul astral și cine nu se adaptează se poate trezi cu chestiuni bruște, neașteptate

06 Dec 2019   •   13:10
Horoscop săptămânal 8 - 14 decembrie 2019, prezentat de Mariana Cojocaru. Se produc schimbări majore pe cerul astral și cine nu se adaptează se poate trezi cu chestiuni bruște, neașteptate
Sursa foto: pixabay.com

HOROSCOP. Astrologul Mariana Cojocaru anunță o săptămână în care intrarea Lunii în cuadratură cu Jupiter intrat în Capricorn vine cu efecte nebănuite pentru două zodii. Iată cum va fi a doua săptămână a lunii decembrie pentru toate zodiile:

HOROSCOP. Leu- Se produc schimbări majore pe cerul astral și cine nu se adaptează se poate trezi cu chestiuni bruște, neașteptate acum în prag de Sărbători. Cum cei mai mulți nu au cum să știe secretele de pe astrograma lor și blocajele(dragoste, sănătate, familie, carieră) se gândesc că nu s-au născut cu noroc sau forțează norocul(de noroc în avans ați auzit?). De aceea am creat brățările talisman de protecție, etc.

HOROSCOP. Fecioara- Vă spuneam și la celelate zodii de cuadraturile grele care guvernează săptămâna care urmează: Soarele din Săgetător face cuadratură cu Kiron Retrograd și Jupiter din Capricorn face cuadratură cu Jupiter proaspăt intrat în Capricorn. Opoziția Soarelui natal cu Lilith(Malefica) din Pești vă poate bariere la care nici cu gândul nu gândiți...Pentru ridicarea lor trebuie să vă studiez astrograma karmică.

HOROSCOP. Balanța- Compatibilitatea este un subiect foarte delicat și, mai ales, individualizat și nu ține de alegerile voastre, de multe ori greșite. Mă refer la partenerul/a de viață, că sunt cele care dau oamenilor cele mai mari bătăi de cap. Cum și Soarele și Luna fac aspecte de cuadratură cu alte două planete(vedeți ce am scris la celelalte zodii), încep tensiunile. Sănătatea are cauze karmice subtile, greu de diagnosticat.

HOROSCOP. Scorpion- Perioada de care spuneam la sfârșitul anului trecut și începutul acestui an își arată acum colții. Dacă ați citit, acum știți. Era vorba de 2Malefic Kisses între Scorpion-Săgetător. De aceea spuneam la Balanță de importanța compatibilităților în dragoste, că acest aspect poate viza și alte zodii(toți au aceste segmente existențiale înscrise undeva).

 

Citeste aici horoscopul integral

×