x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 9 - 15 martie. Săgetătorii se vor concentra pe carieră, iar Balanțele vor avea discuții cu partenerul de cuplu

Horoscop săptămânal, 9 - 15 martie. Săgetătorii se vor concentra pe carieră, iar Balanțele vor avea discuții cu partenerul de cuplu

07 Mar 2020   •   11:29
Horoscop săptămânal, 9 - 15 martie. Săgetătorii se vor concentra pe carieră, iar Balanțele vor avea discuții cu partenerul de cuplu
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop Berbec

Nu reușești să îți dai seama ce îți dorești să faci în continuare, iar acest lucru reprezintă o sursă puternică de stres. Este recomandat să încerci să discuți deschis cu o persoană în care ai încredere pentru a putea  să-ți dai seama care e direcția pe care vrei, de fapt, să o urmezi.

Horoscop Taur

În această săptămână înveți să ai mai multă încredere în propria persoană și, prin urmare, începi să acorzi atenție pe care le-ai ignorat în ultima vreme. În plus, determinarea pe care o ai atrage atenția celor din jurul tău și reușești să mobilizezi oamenii în direcția pe care ți-o dorești.

Horoscop Gemeni

Începi să îți schimbi perspectiva pe care o ai asupra lumii. Săptămâna aceasta o dedici studiului și, prin urmare, înveți o mulțime de lucruri despre societate și despre modul în care aceasta funcționează. Este important să ai mai multă încredere în propria persoană.

Horoscop Rac

În sfârșit cunoști curajul necesar pentru a avea inițiative în tot felul de domenii. Creativitatea te caracterizează în această săptămână și, prin urmare, reușești să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți propui. La finalul săptămânii primești o veste bună pe plan profesional.

Horoscop Leu

Săptămâna aceasta este plină de energie pozitivă și de vești extrem de bune pe toate planurile. Astfel, elimini stresul din ultimele săptămâni și te bucuri de reușite. În plus, veștile bune pe plan financiar te ajută să te poți concentra pe pasiunile pe care le ai.

Horoscop Fecioară

În această săptămână găsești determinarea de a adopta un stil de viață mai sănătos. Astfel, începi să faci sport, iar acest lucru îți oferă mai multă energie decât te-ai fi așteptat. În plus, începi să elimini din dietă obiceiurile alimentare nesănătoase.

Horoscop Balanță

Înveți să comunici mai eficient, în această săptămână, iar acest lucru te ajută mai ales când vine vorba de viața de cuplu. Astfel, discuțiile pe care le ai cu partenerul de cuplu vă apropie mai mult și duc relația pe drumul pe care ți-l dorești.

Horoscop Scorpion

Săptămâna aceasta este despre muncă, însă nu se rezumă la job și locuință, ci cuprinde și munca pe care o depui pentru comunitatea din care faci parte. În această săptămână înveți să te implici mai mult pentru a putea să se producă schimbările la care visezi.

Horoscop Săgetător

Îți concentrezi atenția pe tot ce înseamnă carieră. Muncești din greu pentru a crește pe plan profesional și este posibil chiar să apară frustrarea pentru că simți că munca nu îți este cu adevărat apreciată. La finalul săptămânii primești o veste bună.

Horoscop Capricorn

Încerci să înveți cum să rezolvi problemele pe care le ai cu banii și îți concentrezi atenția pe cheltuielile pe care le poți reduce pentru a face unele economii. Este important să discuți cu o persoană care are mai multe cunoștințe în zona financiară și care te poate ajuta cu unele sfaturi.

Horoscop Vărsător

În această săptămână înveți să fii sincer, indiferent de cât de dur se dovedește a fi adevărul. În ciuda faptului că la început sinceritatea ta îi irită pe cei din jur, până la finalul săptămânii începi să vezi efectele pozitive pe care le are această abordarea asupra vieții persoanale.

Horoscop Pești

Aeastă săptămână este dedicată partenerului de cuplu. Romantismul te caracterizează și, prin urmare, petreci timp de calitate alături de persoana iubită. Intimitatea este o caracteristică importantă a acestei săptămâni. Dacă nu ești într-o relație, ai șanse mari să cunoști pe cineva interesant.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 9-15 martie horoscop