x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop septembrie. Apar schimbări în modul de gândire şi se ivesc conflicte

Horoscop septembrie. Apar schimbări în modul de gândire şi se ivesc conflicte

16 Aug 2017   •   12:24
Horoscop septembrie. Apar schimbări în modul de gândire şi se ivesc conflicte

Berbec

Luna septembrie te prinde atât serios, cât şi pus pe glume. Te mişti elegant de la o fază la alta, căutând noi prieteni şi acceptând toate invitaţiile care ţi se oferă. Este posibil să pui accentul pe creativitate pentru a-ţi contura ambiţiile.

Taur

Încrederea în propria persoană creştere, iar lucrurile la care ai muncit atât de mult încep să se concretizeze. Eşti determinat să faci tot ce îţi propui. Încearcă să te concentrezi pe lucrurile care se impun cu prioritate.

Gemeni

Apar schimbări în luna septembrie. Vrei să modifici nişte lucruri de mult timp, iar acum este momentul perfect. Nu mai amâna, căci viaţa nu stă pe loc. Scapă de gândurile negative şi împărtăşeşte mai mult din ceea ce gândeşti cu persoana iubită.

Rac

Nu îţi place să ai de-a face cu conflictele, însă luna aceasta vei avea unele discuţii mai aprinse. Încearcă să îţi exprimi punctul de vedere şi să te faci înţeles. Fii onest şi renunţă la compromisuri inutile.

Leu

Urmăreşti ceva ce nu te va duce într-un punct pe care ţi-l doreşti, iar această cursă te va face să pierzi ceva mult mai preţios decât ceea ce ai putea câştiga. Ştii că eşti capabil de orice, însă încearcă să fii puţin mai raţional.

Fecioară

Îţi petreci cea mai mare parte a timpului cu persoana iubită. Renunţă la dorinţa de a deţine controlul şi lasă-te purtat de val. Te vei simţi mult mai bine, dacă accepţi libertatea aşa cum este ea, fără să o condiţionezi.

Balanţă

Eşti pe punctul de a te autosabota, din cauza dubiilor pe care le ai şi a anxităţii de care dai dovadă în ultima vreme. Nu permite să se întâmple asta. Urmează-ţi aspiraţiile şi fă tot ce poţi pentru a le materializa. Nu îţi fie frică de eşec.

Scorpion

Luna septembrie îţi doreşti să fii mai solitar. Nu tânjeşti după compania nimănui, ci tot ce vrei este să fii singur pentru a te cunoaşte mai bine. Cu ocazia asta, încearcă să te gândeşti la un plan de viitor care te va face să te simţi împlinit.

Săgetător

Credinţele şi valorile după care te ghidezi te duc în tot felul de conflicte. Nu trebuie să renunţi la ceea ce te reprezintă, ci să te opreşti din a-i mai critica pe cei care nu gândesc la fel ca tine. Gândeşte-te mai bine înainte să arunci cu noroi în cei din jurul tău.

Capricorn

Începi să creezi o relaţie specială cu cineva, iar asta îţi va aduce beneficii pe toate planurile. Pot apărea unele revelaţii dureroase, însă, pe termen lung, acestea se vor dovedi benefice, iar relaţiile pe care le creezi vor devenii din ce în ce mai puternice.

Vărsător

Eşti definit de putere luna aceasta. Este posibil să ai de-a face cu o serie de evenimente dramatice, dar care te vor face mai puternic. Încearcă să treci peste tot ce îţi iese în cale cu capul sus. Poţi începe un nou capitol cu forţe proaspete şi aspiraţii mari.

Peşti

Eşti afectat de o pierdere sau de o victorie goală cu gust amar. Aruncă sentimentele negative, pentru că acestea nu îţi vor aduce niciodată ceva bun. Este momentul să te gândeşti mai mult la viitor şi să începi să faci ceva în privinţa asta.

×
Subiecte în articol: horoscop septembrie zodiac