x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop HOROSCOP: Sfaturi intime pentru cateva dintre zodii!

HOROSCOP: Sfaturi intime pentru cateva dintre zodii!

03 Apr 2018   •   08:05
HOROSCOP: Sfaturi intime pentru cateva dintre zodii!

Viata intima a fiecaruia dintre noi cunoaste suisuri si coborasuri, unele justificate, altele absolut surprinzatoare. Iar daca unii isi imagineaza ca stiu totul despre sex, se inseala.

 

Berbec

Acest semn de foc este activ si incendiar. Berbecii sunt gata sa preia initiativa si sa obtina ceea ce doresc. E bine de stiut ca reprezentantii acestei zodii isi pierd mintile cand cineva isi trece mana prin parul lor sau sunt mangaiati pe cap.

Taur

Nativii Taur acorda mare atentie preludiului, tinand cot de fiecare detaliu, de la modul in care sunt atinsi, la mirosuri sau sunete. Fiti atenti la faza pregatitoare, nu va grabiti, savurati fiecare clipa. In acelasi timp insa, Taurii nu accepta sa-si consume energia degeaba. De vor face tot posibilul pentru a obtine cat mai multa satisfactie.

Rac

Tinand cont de faptul ca dispun de o intuitie extrem de dezvoltata, Racii anticipeaza, de regula, dorintele partenerului. In privinta propriilor dorinte, acestea intra in categoria sexului complet, de conventional amestecat cu porniri de moment.

Leu

Plini de pasiune, ei stiu exact ce trebuie sa faca si, mai ales, cum trebuie sa faca astfel incat partenerul sa fie pe deplin multumit, chiar si atunci cand este vorba de o persoana timida sau "neindemanatica", la inceput de drum. Locul sensibil al Leilor este spatele.

Scorpion

Le place sa controleze situatia si obtin o satisfactie totala cand partenerul face exact cum vor ei. De regula, le place sa domine.

Capricorn

Locurile sensibile sunt picioarele si genunchii. Odata atinse, aceste zone trezesc o pasiune nebanuita. Daca partenerul nu cunoaste acest detaliu, trebuie pus la curent.

×
Subiecte în articol: sex parteneri dragoste intim