x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Tranzitul lui Venus în Săgetător aduce beneficii pentru patru semne zodiacale

Horoscop. Tranzitul lui Venus în Săgetător aduce beneficii pentru patru semne zodiacale

20 Noi 2019   •   16:06
Horoscop. Tranzitul lui Venus în Săgetător aduce beneficii pentru patru semne zodiacale

Pe 21 noiembrie, Venus se mută din Scorpion în Săgetător. Tranzitul își va produce efectele până pe 15 decembrie, când Venus se mută în Capricorn. Patru semne zodiacale vor avea cele mai multe beneficii de pe urma acestui traznit, potrivit Times of India.

Taur

Acesta este un moment ideal pentru redescoperire și dezvoltarea gândirii critice. Mai mult, o să ai mai multe câștiguri financiare neașteptate care te vor ajuta să trăiești viața pe care ți-o dorești atât de mult. Pe de altă parte, faci unele schimbări când vine vorba de alimentație.

Scorpion

Imaginație, sănătate, familie, ambiție. Aceste patru cuvinte îți descriu cel mai bine această perioadă de traznit. În plus, te bucuri de liniște și energie pozitivă. Pe de altă parte, încă aspiri spre perfecțiune, dorință care te va lăsa dezamăgit.

Săgetător

Te gândești mai mult la conectarea cu natura, dar și la o schimbare de comportament în raport cu oamenii cu care interacționezi. Analizezi mai în detaliu deciziile pe care le-ai luat în trecut și încerci să înțelegi lecțiile care se desprind din aceste greșeli.

Pești

Te concentrezi pe tot ce înseamnă zona intelectuală. Vrei să acumulezi cât mai multe informații și chiar reușești să înțelegi mai multe concepte care la prima vedere îți păreau abstracte. Acest tranzit te ajută să te dezvolți.

×
Subiecte în articol: venus sagetator tranzit horoscop