x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 5 octombrie. Zi de miercuri dificilă pentru toate semnele zodiacale

Horoscop zilnic, 5 octombrie. Zi de miercuri dificilă pentru toate semnele zodiacale

04 Oct 2016   •   19:45
Horoscop zilnic, 5 octombrie. Zi de miercuri dificilă pentru toate semnele zodiacale

Berbec

O mică neînţelegere s-ar putea transforma într-un scandal pe cinste, dacă nu te stăpâneşti. Te aprinzi foarte tare, prinzi curaj să spui ceea ce simţi şi să ceri ceea ce ţi se cuvine.

Taur

Ca şi nativul Berbec, nu scapi de conflicte la locul de muncă, dar nu vei fi tu cel implicat. Eşti tentat totuşi să te alături unei tabere, lucru ce îţi poate aduce probleme. 

Gemeni

Eşti entuziasmat despre posibilitatea începerii unei noi relaţii şi, pentru că sunt la mijloc sentimentele tale, poţi isca certuri sau discuţii aprinse în contradictoriu.

Rac

Ţi-ai planificat atât de multe lucruri, evenimente şi întâlniri astăzi, încât tot programul tău va fi dat peste cap, vei întârzia peste tot. Nimic nu iese după cum ţi-ai fi dorit.

Leu

Nu ai reuşit să te odihneşti suficient în ultimele zile, iar asta îţi va afecta productivitatea şi eficienţa la locul de muncă. Cu toate astea, reuşeşti să faci ce trebuia pentru azi.

Fecioară

Chiar dacă te simţi în formă şi crezi că poţi învinge orice obstacol, dar vor apărea mici probleme de care trbeuie să te ocupi. Reevaluează situaţia şi creează o altă strategie.

Balanţă

Vrei să te deconectezi de la realitate şi să reflecţi mai mult asupra înţelegerii universului şi a lucrurilor din jurul tău. Îţi doreşti să ţii totul secret şi să nu te dai de gol.

Scorpion

Munceşti din greu să menţii un echilibru între nevoile personale, între viaţa ta personală şi promisiunile pe care le-ai făcut faţă de cei apropiaţi, lucru ce nu e uşor deloc.

Săgetător

Tentaţia de a acţiona impulsiv e la orice pas şi nu ştii când să te opreşti. Dacă nu reuşeşti să te stăpâneşti deloc, vei avea parte de consecinţe neaşteptate, care te vor costa mult. 

Capricorn

Visezi cu ochii deschişi la lucruri extravagante şi pe care nu ţi le poţi permite. Te cuprinde o stare de anxietate şi faci lucruri prosteşti, doar pentru a impresiona pe cineva.

Vărsător

Deciziile pe care le iei acum, vor avea efecte pe termen lung, mai ales în ceea priveşte educaţia şi călătoriile. Cu toate astea, fii atent la toate detaliile şi situaţiile posibile.

Peşti

Ca şi Capricornul, eşti distras de la obiectivele pe care ţi le-ai impus cu ceva timp în urmă şi îţi canalizezi energia către alte activităţi, care nu au legătură cu locul de muncă.

×