x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 1 februarie. Cum încep zodiile luna?

Horoscop zilnic, 1 februarie. Cum încep zodiile luna?

31 Ian 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 1 februarie. Cum încep zodiile luna?

Berbec

Ai foarte multe energie şi nu vrei să te duci imediat acasă după serviciu. Stai peste program, te duci la sala de sport, sau te plimbi prin oraş. Cert e că trebuie să consumi cumva energia.

Taur

Eşti implicat în ceva măreţ, ambiţios, un proiect creativ? Te aşteaptă atât de multe lucruri de făcut, încât trebuie să iei un partener, dacă nu ai făcut asta deja.

Gemeni

Dorinţa de a schimba ceva la aspectul casei tale te loveşte astăzi şi nu mai poţi rezista. Intri în primul supermarket de bricolaje şi cumperi tot ce ai nevoie pentru a te apuca de treabă imediat.

Rac

Te-ai plictisit să stai în casă şi vrei să petreci cât mai mult timp afară, să te bucuri de vremea frumoasă, de natură, de compania unei persoane dragi, sau de linişte.

Leu

E rândul tău să te bucuri de o primă, sau să iei banii pe care i-ai împrumutat. Vei primi o sumă de bani şi nu îţi mai încapi de fericire.

Fecioară  

La fel ca Berbecii, eşti foarte energic şi te gândeşti cum să schimbi antrenamentul la sală, sau poate echipamentul. O plimbare cu bicicleta sau cu rolele este foarte probabilă.

Balanţă

Subconştientul e foarte activ şi îţi aduce aminte de traume vechi, din trecut. Amintiri deopotrivă plăcute şi neplăcute îţi vin în minte şi încerci din greu să nu intri într-o stare de melancolie.

Scorpion

Eşti aventuros din fire, iar astăzi te copleşeşte ideea de a face ceva ce nu ai mai făcut niciodată până acum. Vrei să faci ceva ce implică adrenalina.

Săgetător

Te gândeşti de mai mult timp să începi să studiezi astrologia, dar premisele zilei îţi oferă nenumărate ocazii de a face asta. Fii atent şi nu rata aceste şanse.

Capricorn

Cu cât de apropie sfârşitul de săptămână, cu atât dorinţa de a călători este mai puternică. Impulsivitatea o să te facă să cumperi bilete de avion spre un oraş din ţară.

Vărsător

Câteva chestiuni legate de carieră vor implica circumstanţe pe care trebuie să le analizezi foarte atent şi să vii cu soluţii ingenioase. Eşti singurul care poate face asta.

Peşti

Un eveniment social te va pune în legături cu persoane interesante din domenii care te fascinează şi cu care nu ai avut contact până acum.  

×