x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 10 februarie. Acum eşti capabil să faci tot ce îţi doreşti

Horoscop zilnic, 10 februarie. Acum eşti capabil să faci tot ce îţi doreşti

09 Feb 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 10 februarie. Acum eşti capabil să faci tot ce îţi doreşti

Berbec

Vrei să faci mai multe acţiuni caritabile, să fii mai generos şi să ajuţi umanitatea, sau cel puţin, oamenii din comunitatea din care faci parte.

Taur

Precum în cazul Berbecilor, aceeaşi stare senbilăla nevoile celor din jurul tău şi în special a copiilor nevoiaşi te pun pe gânduri şi vrei să îi ajuţi imediat.

Gemeni

Perioada în care te afli acum te face să simţi nevoia de a susţine o cauză socială, politică, umanitară. Ai toate resursele necesare şi energia de care ai nevoie.

Rac

Din păcate pentru tine, va urma un sfârşit de săptămână tensionat în ceea ce priveşte relaţiile cu familia, în special cu fraţii, sau cu verişorii.

Leu

Se pare că acum eşti capabil să faci tot ce îţi doreşti. Lucrurile merg bine pe toate planurile, în timp ce te bucuri de pe urma ultimelor decizii luate.

Fecioară

Trebuie să fii mai spontan şi să te opreşti din a încerca să organizezi vieţile celorlalţi. Vei vedea că nu e aşa dificil să laşi puţin frâiele.

Balanţă

Prin definiţie, eşti o persoană ambiţioasă şi muncitoare şi aştepţi acelaşi lucru de la cei din jurul tău. Având în vedere asta, prieteniile tale pot avea de suferit.

Scorpion

Analizează cu atenţie orice greşeală de orientare sau vreo greşeală în strategia ta pentru că ai probleme de comunicare cu toată lumea azi.

Săgetător

Ignoră acei oameni care încearcă să te provoace şi să te enerveze. Nu intra în conflicte care pot degenera în ceva mai rău, mai complicat.

Capricorn

Dacă oamenii spun şi cred despre tine că eşti încăpăţânat, când tu, de fapt, eşti foarte determinat, lasă-i să vorbească şi vezi-ţi în continuare de treabă.

Vărsător

A venit momentul în care trebuie să recunoşti şi să accepţi anumite lucruri despre tine pe care le-ai negat foarte mult timp.

Peşti

Te sperie gândul că viaţa îţi scapă printre degete şi că nu poţi face nimic pentru a opri asta. Poate că nu e totul chiar aşa grav, ci eşti lipsit de energie.

×