x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 13 noiembrie: Gemenii sunt sfătuiți astăzi să evite sarcasmul şi orice atitudine ironică

Horoscop zilnic 13 noiembrie: Gemenii sunt sfătuiți astăzi să evite sarcasmul şi orice atitudine ironică

12 Noi 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 13 noiembrie: Gemenii sunt sfătuiți astăzi să evite sarcasmul şi orice atitudine ironică
Sursa foto: klim2011/Getty Images/iStockphoto

Berbec

Vă descurcaţi foarte bine în chestiuni care cer eficientă şi pragmatism sau abilităţi practice. Aveţi spor în afaceri şi dificultăţi în familie.

Taur

Vremea vă poate crea indispoziţii,a căror soluţie e doar să acceptaţi normalul lor. Nu refuzaţi ajutorul care vi se solicită la serviciu.
Gemeni

Evitați azi sarcasmul şi orice atitudine ironică.Cei cu care lucraţi au nervii întinşi la maxim şi cea mai mică scânteie poate aprinde focul.

Rac

Graţie altruismului care nu vă lipseşte, aveţi astăzi puterea de a schimba în bine starea de spirit a celor cu care intraţi în contact.

Leu

Lucrurile stau şi la voi foarte bine, pentru că aţi reuşit să iertaţi nişte greşeli şi pentru că aţi înţeles cauzele care le-au generat.

 Fecioara

Limitaţi-vă intenţiile şi pretenţiile la un nivel moderat şi mai ales, respectaţi şi dorinţele celorlalţi.O mică atenţie vă binedispune

Balanţă

S-ar prea putea să nu aveţi starea necesară pentru a va îndeplini obligaţiile profesionale la un standard ridicat.Relaxaţi-vă.

Scorpion

Vă iese perfect astăzi gestionarea chestiunilor gospodăreşti. Inspiraţia voastră se va răsfrânge pozitiv în relaţia cu partenerul.
Săgetător

Veți cheltui puţin mai mult zilele următoare, dar se pare că e vorba de investiţii justificate. Nu neglijaţi comunicarea cu partenerul.

 Capricorn

Vă băgaţi singuri în încurcături mai degrabă hazlii decât grave, iar singura soluţie este să lăsaţi situaţia să reintre pe făgaşul normal.

 Vărsător

Se fac tot felul de glume şi farse în anturajul în care vă învârtiţi. Indiferent de situația în care veți fi pus nu e cazul să vă supăraţi.

 Peşti

Va împărţiţi în mai multe locuri, de dragul mai multor oameni. La un moment dat e cazul să spuneţi stop,căci nu o să mai înţelegeţi nimic.

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop 13 noiembrie